6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăTechZgonea nu e singur în lupta pentru locul DOI din PSD. Cine...

Zgonea nu e singur în lupta pentru locul DOI din PSD. Cine s-a înscris în cursă împotriva lui

UPDATE 13:38  Constantin Niță, vicepreşedintele PSD, a declarat, vineri, pe holurile Parlamentului referitor la candidatura sa la funcția de președinte executiv al PSD că “Cred că sunt competent pentru această pozitie. Nu i-am cerut părerea lui Victor Ponta despre această candidatură. De ce aș fi făcut-o? Cred că domnul Dragnea trebuie să fie corect. Îmi pare rău să stric tandememul ăsta, dar aici este vorba despre competiție. intenția mea în viitor este să nu mai candidez nici pentru Camera Deputaților sau Senat. Rămân în partid“.

****

Constantin Niţă, vicepreşedintele PSD, s-a înscris, vineri, în lupta pentru funcție de președinte executiv al partidului. Pentru această poziție se va lupta cu Valeriu Zgonea, președintele Camerei Deputaților, care și-a depus candidatura joi, susține unele surse din PSD:

În urma discuţiilor din Comitetul Executiv Naţional, cele patru funcţii de prim-vicepreşedinte avansate în PSD nu au mai fost înfiinţate, astfel încât Niţă ţinteşte acum a doua poziţie din partid

Candidatura lui Niţă vine după ce acesta şi-ar fi dorit să se înscrie în cursa pentru un post de prim-vicepreşedinte, fiind susţinut de organizaţia PSD Braşov, susține surse citate de Mediafax.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă