17.8 C
București
marți, 14 mai 2024
AcasăTechVictor Ponta, răspuns voalat la declarația lui Liviu Dragnea că nu oricine...

Victor Ponta, răspuns voalat la declarația lui Liviu Dragnea că nu oricine ajunge într-un fotoliu ministerial: Nu cer nici o funcţie, nu refuz nicio funcţie

Fostul premier Victor Ponta susține că „nu cere nicio funcție și nu refuză nicio funcție”, în contextul în care a fost întrebat cu privire la posibilitatea ca el să fie președintele Camerei Deputaților, potrivit News.ro.

„Nu cer nici o funcţie, nu refuz nicio funcţie. Deocamdată am primit din partea oamenilor şi a PSD funcţia de deputat de Gorj şi zău că nu e o funcţie uşoară, că trebuie să salvăm un judeţ”, a declarat Victor Ponta, luni, la Parlament, întrebat dacă va cere funcţia de preşedintele Camerei Deputaţilor.

Întrebat dacă își dorește funcția de președinte al Camerei Deputaților, el a precizat: „Nu. Nu am discutat (cu Liviu Dragnea — n.r.). Când va fi cazul vă va anunța domnul Dragnea (…) Nu, cu sfaturile nu stau bine. Nu cred că trebuie să-i dea nimeni sfaturi. Știe foarte bine ce trebuie făcut. Sunt deputat de Gorj. Pentru toți cei care am fost aleși în Hunedoara, în Gorj, cel mai important e să salvăm locurile de muncă și energia pentru că, pur și simplu, au făcut-o praf. Am ajuns să cumpărăm energie din străinătate”, a mai spus Victor Ponta.

Joi, șeful PSD, Liviu Dragnea, a declarat, într-o conferință de presă, întrebat cu privire la funcția pe care o va deține Victor Ponta, după alegeri, că „nu oricine ajunge într-un fotoliu ministerial”.

 

„Discutăm despre membrii Guvernului abia după ce, sper, preşedintele Ioannis dă mandat propunerii noastre. Sper că nu va refuza propunerea. Nu va avea niciun motiv constituţional să refuze această propunere. Sunt oameni care au lucrat cu mine la programul de guvernare prezentat în campanie. Au lucrat zeci de oameni la programul de guvernare, dar nu oricine ajunge şi într-un fotoliu ministerial”, a afirmat Liviu Dragnea.

Tot joi, fostul premier Victor Ponta a mulțumit gorjenilor care au susținut PSD la alegerile parlamentare din 11 decembrie, după ce Biroul Electoral Central (BEC) a anunțat repartizarea mandatelor.

„Au fost repartizate mandatele câștigate în județul Gorj la alegerile din 11 decembrie, PSD a obținut un mandat de senator (din cele cele două) și patru de deputat (din cinci). În condițiile dificile în care alți doi colegi ai noștri au candidat că și independenți! Iar celelalte două mandate au mers la Scarlat Iriza (fost deputat PSD acum la ALDE) și Dan Vrânceanu (fost Președinte TSD acum la PNL)! Un rezultat extraordinar dar care ne obligă enorm. Vreau să mulțumesc tuturor locuitorilor județului Gorj care au fost alături de noi/membrilor și militanților PSD care au muncit extraordinar în campanie/prietenilor care m-au sprijinit la bine și la greu din 2004 și până în prezent! Am făcut multe lucruri bune pentru Târgu Jiu și pentru Județul Gorj dar mai sunt atât de multe de făcut!”, a scris Victor Ponta, joi, pe pagina sa de Facebook.

Cele mai citite

Ceremonia de finalizare a studiilor: Tradiții și simboluri ale maturității academice

Momentul absolvirii marchează o etapă definitorie în viața oricărui student, fiind punctul culminant al anilor de studiu și dedicare. Este ziua în care tradiția...

Bulgaria va avea avioane F-16 mai bune ca ale României și le va asigura mentenanța în țară

Bulgaria va avea avioane de luptă F-16 Block 70 și le va asigura mentenanța la o uzină din țară, fără să fie nevoită să...

Festivalul de artă stradală de la Buzău devine internațional. Sunt așteptați peste 20.000 de oameni

Peste 20.000 de oameni sunt așteptați la festivalul de artă stradală de la Buzău, care, la ediția din anul 2024, devine un eveniment internațional. Festivalul...
Ultima oră
Pe aceeași temă