19.5 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăTechMircea Geoană: Un nou partid este planul de rezervă

Mircea Geoană: Un nou partid este planul de rezervă

Senatorul Mircea Geoană a afirmat, în cadrul unei emisuni tv, că va propune actualului Partid Social Democrat, un proiect de transformare profundă, iar dacă acest plan nu va reuși, atunci va înființa un nou partid.

”Săptămâna viitoare voi lansa un proiect politic pentru transformarea din temelii a PSD. Trebuie reinventat acest partid pentru a deveni frecventabil”, a spus Mircea Geoană la B1TV.

”Orice gospodar are un proiect principal. Eu vreau transformarea PSD într-un nou partid frecventabil si am și un plan de rezervă, dar dacă foștii mei colegi vor să rămână alături în continuare de Ponta și Dragnea și vor amâna la calendele grecești congresul, atunci Da voi merge pe un nou partid”, a afirmat Mircea Geoană.

Anterior, senatoul Mircea Geoană a anunțat că în maximum două săptămâni va lansa un nou proiect politic. El susține că este nevoie de o nouă formaţiune politică ca răspuns la formaţiunea condusă de premierul Victor Ponta. 

La Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci (OSIM), au fost depuse, încă din data de 12 ianuarie, două cereri de înregistrare a partidului inițiat de senatorul Mircea Geoană și primarul Marian Vanghelie.

Citește și: Cum se va numi partidul lui Geoană și Vanghelie

 

Cele mai citite

SUA va ajuta prudent Ucraina și Israelul

Noile proiecte de ajutor american pentru Ucraina şi Israel, anunţate luni de şeful republican al Camerei Reprezentanţilor, vor fi utile celor două ţări, a...

Ucraina a conceput un submarin electric ce va putea lansa torpile

Inginerii ucraineni dezvoltă un nou submarin care poate lansa torpile, potrivit Kyiv Post, conform monitorulapararii.ro. Ambarcaţiunea, cunoscută sub numele de „Kronos", a fost testată cu...

Ciolacu s-a întâlnit cu românii din Qatar: “Sunt ferm convins că în Qatar câștigați mult mai bine”

Premierul Marcel Ciolacu, aflat în fruntea unei delegații guvernamentale în Qatar, s-a întâlnit cu reprezentanți ai comunității de români care trăiește în această țară...
Ultima oră
Pe aceeași temă