-0.8 C
București
sâmbătă, 29 ianuarie 2022
AcasăTechMircea Geoană: Un nou partid este planul de rezervă

Mircea Geoană: Un nou partid este planul de rezervă

Senatorul Mircea Geoană a afirmat, în cadrul unei emisuni tv, că va propune actualului Partid Social Democrat, un proiect de transformare profundă, iar dacă acest plan nu va reuși, atunci va înființa un nou partid.

”Săptămâna viitoare voi lansa un proiect politic pentru transformarea din temelii a PSD. Trebuie reinventat acest partid pentru a deveni frecventabil”, a spus Mircea Geoană la B1TV.

”Orice gospodar are un proiect principal. Eu vreau transformarea PSD într-un nou partid frecventabil si am și un plan de rezervă, dar dacă foștii mei colegi vor să rămână alături în continuare de Ponta și Dragnea și vor amâna la calendele grecești congresul, atunci Da voi merge pe un nou partid”, a afirmat Mircea Geoană.

Anterior, senatoul Mircea Geoană a anunțat că în maximum două săptămâni va lansa un nou proiect politic. El susține că este nevoie de o nouă formaţiune politică ca răspuns la formaţiunea condusă de premierul Victor Ponta. 

La Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci (OSIM), au fost depuse, încă din data de 12 ianuarie, două cereri de înregistrare a partidului inițiat de senatorul Mircea Geoană și primarul Marian Vanghelie.

Citește și: Cum se va numi partidul lui Geoană și Vanghelie

 

Cele mai citite

Cronologia nu înseamnă progres 

Astăzi, manierele, cultura, principiile morale au ajuns să formeze o recuzită la fel de ruginită și desuetă, precum armura cavalerului tristei figuri, în ochii celor care au căzut definitiv în gaura neagră a...
Ultima oră
Pe aceeași temă