19.6 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăTechSenatorul Alexandru Cordoș s-a autosuspendat din PSD. Este cercetat pentru trafic de...

Senatorul Alexandru Cordoș s-a autosuspendat din PSD. Este cercetat pentru trafic de influență

Senatorul PSD Alexandru Cordoş, urmărit penal pentru trafic de influenţă, alături de fiica şi soţia sa, care este arestată, s-a autosuspendat din toate funcţiile deţinute în partid, relatează Mediafax.

“Mă autosuspend pentru a nu implica PSD în situţia juridică pe care o voi clarifica în justiţie. Am încredere în justiţie”, a declarat senatorul Alexandru Cordoş, potrivit unui comunicat de presă al organizației.

Citește și: INTERCEPTĂRI. Cum aranja soția senatorului Cordoș posturi la Spitalul de Urgență din Cluj. ”Pentru aia m-a chemat, să-i dau oarece bani”

Senatorul Alexandru Cordoş era vicepreşedinte al organizaţiei PSD Cluj, dar conducea şi Departamentul de politici sociale şi ocuparea forţei de muncă, egalitate de şanse şi familie în cadrul PSD Cluj.

Alexandru Cordoş este urmărit penal, alături de fiica sa, Andreea Alexandra Cordoş, în dosarul în care soţia sa, Mihaiela Cordoş, referent la Spitalul Judeţean Cluj, a fost arestată preventiv, vineri, pentru trafic de influenţă în formă continuată.

Cele mai citite

Despre iubirea creștină

Despre om se vorbește azi mai mult fragmentar – ca ființă capabilă să muncească, cerebrală, ca una care are idealuri și întreprinde, una  care...

Rusia amenință că va lovi instalații militare britanice după declarațiile lui David Cameron

Armata rusă ar putea lovi ”orice instalaţie sau echipament militar britanic pe teritoriul ucrainean şi nu numai”, în cazul în care Kievul va folosi...

Biden îl primește pe Iohannis la Casa Albă. România urmează să cumpere din SUA avioane F-35 de 6,5 miliarde USD

Președintele României, Klaus Iohannis, va fi primit de președintele SUA, Joe Biden, la Casa Albă, în ziua de 7 mai 2024, într-un moment în...
Ultima oră
Pe aceeași temă