11 C
București
marți, 21 septembrie 2021

Șeful PMP îl atacă pe Iohannis: România are astăzi un președinte ABSENT

România are în momentul de față un președinte ”absent”, care nu comunică, a declarat liderul Partidului Mișcarea Populară (PMP), Eugen Tomac, duminică, la Alba Iulia, potrivit Agerpres

Citește și: Predoiu: Contrar retoricii lui Ponta, economia a încetinit

Totodată, Tomac a precizat că România se află într-o criză prelungită, din cauza faptului că  prim-ministrul este urmărit penal.

„Observăm că România are astăzi un președinte absent, care nu comunică, care se află mai mult în concediu decât în slujba celor care l-au ales, a cetățenilor români, și, sigur, o criză prelungită cu acordul președintelui și anume aceea de a avea în fruntea României un prim-ministru urmărit penal. Credem că această situație agravează foarte mult și decredibilizează enorm România pe plan european și pe plan internațional. Credem că criza morală prin care trece toată clasa politică trebuie conștientizată de toți cetățenii României, pentru că, până la urmă, cele responsabile sau instrumentele, instituțiile, organizațiile care trebuie să găsească soluții pentru problemele cu care se confruntă o societate sunt partidele politice”, a declarat, într-o conferință de presă, președintele PMP.

Citește și: PNL aduce acuzații grave la adresa premierului: Manipulează datele economice

Eugen Tomac a subliniat că pe scena politică se înregistrează o încercare de a împărți țara în două. „Din nefericire, asistăm pe scena politică la o încercare de a împărți țara în două, între stânga comunistă și un PNL nereformat, cu mari defecte și cu o moștenire din cadrul USL pe care o regăsim inclusiv prin acțiunile pe care le promovează, lucru extrem de grav”, a afirmat liderul PMP.

Conducerea PMP a participat, duminică, la Alba Iulia, la ședința Colegiului Național. Tot la Alba Iulia are loc duminică Conferința Regională Centru a PMP, la care participă în jur de 600 de delegați din județele Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Mureș și Sibiu. La reuniune este așteptat și fostul președinte Traian Băsescu.

Ultima oră
Pe aceeași temă