4 C
București
marți, 6 decembrie 2022
AcasăTechSe caută peste 50 de specialiști IT care să lucreze de acasă

Se caută peste 50 de specialiști IT care să lucreze de acasă

O firmă internaționațională caută să recruteze în România peste 50 de specialiști IT care să lucreze remote, adică, de exemplu, de acasă.

Planurile de recrutare vizează atragerea de experți în inginerie și arhitectură software în domenii precum cloud, automatizare, DevOps, telecom, RPA, AI/ML.

Cifra de afaceri a R Systems în Europa a urcat la 21,9 milioane de euro, în anul 2021. Compania a ajuns la peste 250 de angajați în România. Echipa din România a crescut substanțial, cu 57 la sută, de la finalul anului 2018 până în prezent.

Campania de recrutare destinată specialiștilor români se numește „Code from Anywhere”. Există planuri de a face angajări atât în cele trei orașe unde compania are sedii fizice (București, Galați și Craiova) precum și în restul țării. Programul de muncă va avea flexibilitate sporită, inclusiv oportunitatea de lucru în regim „fully remote”.

Tot mai multă nevoie de specialiști IT pentru servicii de cloud computing

Cererea de servicii IT (cloud transformation, automation, product engineering, big data & analytics) s-a aflat pe un trend ascendent încă dinainte de pandemie. Cererea s-a accelerat în ultimii doi ani. Numai în privința cloud computing, piața globală va crește de la 410,9 miliarde USD (2021) la 494,7 miliarde USD (2022), respectiv până la 599,8 miliarde USD (2023). Estimările sunt realizate de Gartner, companie globală de cercetare și consultanță IT.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Comisar european: Europa va intra în recesiune la iarnă

Europa va intra în recesiune la iarnă iar revenirea pe creştere nu se va întâmpla înainte de primăvara anului următor, a declarat luni comisarul...

Lucian Romașcanu o acuză pe Clotilde Armand că-l instigă să încalce legea în cazul imobilului Casa Miclescu

Ministrul Culturii, Lucian Romașcanu, afirmă că primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, îi solicită să încalce legea în cazul unui litigiu aflat în recurs la...
00:01:04

Vulcanul Java din Indonezia obligă mii de oameni să se evacueze

Vulcanul Java din Indonezia a obligat mii de oameni să se evacueze din calea cenușei ce a fost aruncată în zona din jurul lui....
Ultima oră
Pe aceeași temă