30.8 C
București
joi, 30 iunie 2022
AcasăTechRuxandra Dragomir candidează la Senat împotriva lui Ilie Năstase

Ruxandra Dragomir candidează la Senat împotriva lui Ilie Năstase

Ruxandra Dragomir şi-a depus luni candidatura din partea PMP pentru postul de senator din Sectorul 4 lăsat vacant de Dan Voiculescu, în timp ce Cristian Ilie, fost deputat, candidează din partea aceleiaşi formaţiuni pe locul de senator rămas liber în urma demisiei lui Victor Ciorbea, conform Mediafax.

Citește și: Ilie Năstase candidează, din partea PC, pentru locul lui Voiculescu din Senat

Cei doi candidaţi au venit la Biroul Electoral din Primăria Sectorului 4 însoţiţi de Elena Udrea, Eugen Tomac şi alţi lideri ai PMP.

Elena Udrea a spus că o susţine pe Ruxandra Dragomir pentru că este o femeie puternică, campioană, care a reuşit o carieră de succes în sport şi a dat dovadă de fair-play.

Ea a spus că e nevoie de o femeie candidat acum când este mare misoginism în politică.

Eugen Tomac a spus că, prin candidatura Ruxandrei Dragomir, PMP reuşeşte să spargă orice prejudecată.

La rândul ei, Ruxandra Dragomir a declarat că îşi doreşte un loc în Senat pentru a fi o voce în politica românească şi pentru sportul românesc. Ea a anunţat că PMP va merge la Guvern cu o scrisoare în care să-i atragă atenţia premierului Victor Ponta că a fost sesizat Consiliul Naţional de Combatere a Discriminării pentru jignirile aduse femeilor.

Ruxandra Dragomir îl are contracandidat din partea PSD-UNPR-PC pe Ilie Năstase. Ea a spus că, deşi are un contracandidat care va porni de pe prima poziţie, acest lucru nu o sperie şi speră ca votul să se ducă la persoana potrivită, adică la ea.

Candidatul PMP Cristian Ilie a precizat că este tată a patru copii şi are experienţă în administraţia publică, având un mandat de un an şi jumătate de deputat. El a spus că legile pe care le va promova vor fi aplicabile.

Alegerile parţiale pentru locurile vacante din Parlament vor avea loc în 25 mai, simultan cu europarlamentarele.

Cele mai citite

Să-l cinstim pe Don Virgil!

Don Virgil e astăzi minunea prăvălită din cerul tranziției dintre capitalismul sterp și abisul lumii fără povara proprietăților. Ca un zmeu s-a bătut în jurul...

Percheziții în Capitală și în mai multe județe, într-un dosar privind Start Up Nation

Procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PICCJ) efectuează, astăzi, peste 40 de percheziţii în Bucureşti şi în alte şapte...

Să-l cinstim pe Don Virgil!

Don Virgil e astăzi minunea prăvălită din cerul tranziției dintre capitalismul sterp și abisul lumii fără povara proprietăților. Ca un zmeu s-a bătut în jurul...
Ultima oră
Pe aceeași temă