3.7 C
Bucharest
Tuesday, 28 November 2023
HomeTechPSD neagă orice implicare în elaborarea noului proiect al legii grațierii

PSD neagă orice implicare în elaborarea noului proiect al legii grațierii

PSD susține ”cu fermitate” că nu are ”nicio implicare în elaborarea sau susținerea” proiectului legii grațierii colective, afirmând că aceasta este ”o inițiativă personală a domnului Păun”.

Deputatul Nicolae Păun a anunțat că va depune în următoarea sesiune parlamentară, la Parlament, un proiect privind graţierea colectivă a celor care au pedepse între unu şi cinci ani, pentru acte care nu au fost săvârşite cu violenţă.

”Voi depune, în următoarea sesiune parlamentară, un proiect privind graţierea colectivă a unro pedepse pentru acte care nu au fost săvârşite cu violenţă, între unu şi cinci ani maximum”, a declarat Nicolae Păun.

Deputaţii Nicolae Păun şi Mădălin Voicu au fost iniţiatorii Legii amnistierii şi graţierii, respinsă săptămâna trecută de Camera Deputaţilor, în calitate de for decizional.

Camera Deputaţilor a respins săptămâna trecută, marţi, proiectul legii amnistiei şi graţierii, fiind înregistrate 293 de voturi în favoarea acestei decizii, un vot "împotrivă" şi o abţinere.

Camera era forul legislativ decizional în cazul acestui proiect de lege, care a fost respins de Senat din mai 2013

Cele mai citite
00:00:49

VIDEO. Emoții mari! Ostaticii eliberați se reîntâlnesc cu familiile

Duminică (26 noiembrie), în Israel au avut loc reuniuni emoționante, când ostaticii, care au fost ținuți de Hamas în Gaza timp de săptămâni, s-au...

Reuters: Reforma sistemului de pensii din România ridică riscuri fiscale

România nu a prezentat încă măsuri credibile pentru a compensa impactul bugetar al majorărilor de pensii planificate în anul electoral 2024, a declarat Standard...

Cel mai important obiectiv de infrastructură rutieră din Capitală se apropie de final. Pasajul Europa Unită din Sectorul 4 devine un ”bulevard” verde!

Se numără zilele până când vom circula pe cel mai nou pasaj rutier suprateran din Capitală. Cu o lungime de aproximativ 700 de metri,...
Ultima oră
Pe aceeași temă