1.2 C
Bucharest
Sunday, 10 December 2023
HomeTechPNL și-a anunțat candidații la funcția de primar în cinci sectoare ale...

PNL și-a anunțat candidații la funcția de primar în cinci sectoare ale Capitalei

Biroul Permanent Național al PNL a validat, miercuri, candidaţii la funcţia de primar la sectoarele 1, 2, 3, 4 şi 5 ale Capitalei, au precizat, pentru Agerpres, participanți la reuniune. 

Cei cinci candidați liberali, validați în cadrul BPN, au fost anunţați de preşedintele organizaţiei de Bucureşti a PNL, Cătălin Predoiu. Aceștia sunt pentru Primăria sectorului 1 – Alexandru Nazare, Primăria sectorului 2 – Dan Cristian Popescu, Primăria sectorului 3, Florin Ştefan Vasile, Primăria sectorului 4 – Răzvan Sava, iar la Primăria sectorului 5 – Ovidiu Raeţchi. 

Cât priveşte candidatul PNL la sectorul 6, Predoiu a precizat că acesta va fi anunţat în cursul săptămânii viitoare.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

SUA și UE vor creșterea exporturilor de cereale ale Ucrainei, prin România

O nouă reuniune dedicată facilitării exporturilor de cereale ale Ucrainei s-a desfășurat în România, la Tulcea, cu participarea unor oficiali ai României, Ucrainei, Republicii...

Schimbare în Guvern. Sunt discuții privind reorganizarea ministerelor. Se rupe Coaliția?

Guvernul discută luni o variantă privind reorganizarea ministerelor, ceea ce înseamnă că multe dintre portofolii vor dispărea. Potrivit surselor noastre ar putea fi vorba...
Ultima oră
Pe aceeași temă