13.9 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăTechParlamentarii USR nu vor participa la votul pentru moţiunea de cenzură a...

Parlamentarii USR nu vor participa la votul pentru moţiunea de cenzură a PSD împotriva Guvernului Grindeanu

Preşedintele interimar al Uniunii Salvați România (USR), Elek Levente, a anunțat sâmbătă că formațiunea nu va participa la votul pentru moţiunea de cenzură a PSD pentru demiterea Guvernului Grindeanu, informează TVR.

USR consideră că singura variantă onorabilă pentru depășirea acestei crize politice este aceea a alegerilor anticipate.

Elek Levente a mai declarat că urmează să se decidă dacă parlamentarii USR vor fi prezenți duminică, în Parlament, la citirea moţiunii de cenzură.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Zona din fața casei – amenajări necesare pentru a completa estetic și funcțional spațiul

În fața casei tale, există o zonă care poate fi un spațiu deosebit pentru a-ți...

„Libertate” deschide ediția 2024 a Festivalului de Film Românesc în Israel

„Un adevărat tur de forță al cinematografiei românești în Israel” – astfel a caracterizat directorul Institutului Cultural Român de la Tel Aviv evenimentul cel...

Turneul final EURO Under-17 va putea fi vizionat în România pe TVR Sport

EURO Under-17, turneul final european dedicat tinerilor fotbalişti, care se va desfășura în perioada 20 mai-5 iunie 2024, va fi transmis în România de...
Ultima oră
Pe aceeași temă