8 C
București
luni, 29 noiembrie 2021
AcasăTechOprișan nu dă din mână șefia PSD Vrancea pentru un post de...

Oprișan nu dă din mână șefia PSD Vrancea pentru un post de vicepreședinte

Marian Oprişan, preşedintele PSD Vrancea, a declarat, vineri, că nu va candida pentru funcţia de vicepreşedinte al partidului deoarece, spune el, că nu îi „trebuie funcţia de vicepreşedinte ca să îi reprezint pe vrânceni” 

Cariera mea politică s-a născut în 21 decembrie, în focul Revoluţiei din 1989. Specialitatea mea este să lupt împotriva celor cu tendinţe de dictatori. (…) Din cauza unei decizii eronate, am luat hotărârea să nu mai candidez. Nu-mi trebuie funcţia de vicepreşedinte ca să îi reprezint pe vrâncenii mei dragi, pe români în ceea ce ştiu să fac„, a declarat Marian Oprişan, citat de Mediafax.

„Eu respect în totalitate deciziile colegilor mei, chiar dacă unele au fost greşite. Într-o asemenea situaţie, nu îi părăsesc pe vrâncenii mei pentru o funcţie de vicepreşedinte”, a adăugat șeful PSD Vrancea.

Declaraţia lui Oprişan vine în cotextul în care acesta nu a putut să candideze pentru o funcţie de vicepreşedinte în PSD din cauza cumulării funcţiilor.

 

Cele mai citite

Americanii trimit elicoptere în România. Vor apăra Flancul Estic

Americanii trimit elicoptere în România, în cadrul Operațiunii Atlantic Resolve, menită să protejeze Flancul Estic al NATO. Forțele Terestre ale SUA trimit în România...

Făuritorii României Mari

Iuliu Maniu a fost sufletul acțiunii, iar Regina Maria ziditoarea României Mari

Cele mai importante beneficii ale șemineelor electrice

Unul dintre cele mai bune elemente pe care le puteți avea în casa sau în biroul dvs. este un șemineu, care poate îmbunătăți stilul...
Ultima oră
Pe aceeași temă