14 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăTechOprea: Colaborarea UNPR cu PSD nu depinde de legea privind taxarea marilor...

Oprea: Colaborarea UNPR cu PSD nu depinde de legea privind taxarea marilor averi

Preşedintele UNPR Gabriel Oprea a declarat, marţi, că alianța dintre UNPR şi PSD nu depinde de adoptarea proiectului privind taxa marilor averi, informează Mediafax.

Gabriel Oprea a precizat că Victor Ponta nu i-a transmis un refuz oficial cu privire la acest proiect, deși premierul a declarat presei în 2015 nu se vor mări taxe şi impozite.

Oprea a făcut aceste precizări înainte de a intra la şedinţa grupurilor parlamentare ale PSD, împreună cu premierul Victor Ponta.

"Nu ne-a răspuns, poate îmi spune acum, dar noi ne batem pentru această lege", a afirmat Oprea, întrebat dacă nu e nicio supărare că Victor Ponta i-a răspuns că anul viitor nu va mări taxele.

Gabriel Oprea a fost întrebat și dacă UNPR este mulţumit cu două portofolii guvernamentale, așa cum a anunțat premierul Victor Ponta. "Suntem nişte oameni normali la cap în ţara asta care are nevoie de stabilitate şi nu-i interesează altceva. Noi ne facem datoria", a precizat Oprea.

Preşedintele UNPR, Gabriel Oprea, a declarat, marţi, că formaţiunea sa îşi propune să reintroducă în dezbaterea parlamentară proiectul legislativ privind taxarea marilor averi.

Cele mai citite

Spania, ţara din UE cu cea mai mare speranţă de viaţă. Ce loc ocupă România

Datele furnizate de Eurostat, agenția comunitară de statistică, arată că Spania se situează în fruntea Uniunii Europene în ceea ce privește speranța de viață,...

Taiwanul ar urma să fie sprijinit de Trump dacă acesta va câștiga alegerile

Un fost ambasador al SUA la Organizația pentru Securitate și Cooperare în Europa, James Gilmore, a declarat sâmbătă că este convins că Donald Trump...

Divina Revelație: Cele Zece Porunci de pe Muntele Sinai

Cele Zece Porunci, o listă de precepte religioase care, conform mai multor pasaje din Exod și Deuteronom, au fost revelate divin lui Moise pe...
Ultima oră
Pe aceeași temă