5.2 C
Bucharest
Friday, 1 December 2023
HomeTechLiviu Dragnea: Tot timpul am votat cu stânga. Eu nu fac suprize...

Liviu Dragnea: Tot timpul am votat cu stânga. Eu nu fac suprize de-astea

Liviu Dragnea, preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, că el nu a votat niciodată pentru vreun partid de dreapta, arătând că el nu face "surprize de-astea", informează Mediafax.

"Eu nu fac suprize de-astea", a spus Dragnea, arătând că nu a votat niciodată cu partide de dreapta, inclusiv înainte de a fi în PSD.

"Tot timpul am votat cu stânga. PD, pe vremea în care eram eu acolo, era de stânga", a ţinut să precizeze Liviu Dragnea, întrebat despre declaraţia premierului potrivit căreia a votat cu liderul PNL, Crin Antonescu, la ultimele alegeri prezidenţiale, în primul tur.

Chestionat despre faptul că liderul PNL s-a declarat fericit că Victor Ponta s-ar putea să-l voteze şi la viitoarele alegeri, el a răspuns: "Cred că Victor n-o să aibă şansa asta să-l voteze, pentru că nu o să candideze".

El şi-a declarat încrederea că liderul PSD va candida pentru Preşedinţie, adăugând că în toată ţara, unde au fost împreună, toată lumea i-a cerut acestuia să candideze.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, fost purtător de cuvânt al campaniei prezidenţiale a lui Mircea Geoană, a declarat, joi, că mulţi dintre cei cu care a votat la prezidenţiale din '90 până acum nu au câştigat, dar important este mersul la vot, el afirmând că în 2009 a votat în primul tur cu Crin Antonescu, apoi cu Mircea Geoană.

Premierul Ponta a făcut declaraţia la evenimentul în care Tineretul Social Democrat premiază câştigătorii concursului Olimpiada de Comunicare Politică.

El a spus că în 1990 a votat la prezidenţiale cu Ion Raţiu, care nu a câştigat, în 1992 cu Emil Constantinescu – nu a câştigat, în 1996 tot cu Constantinescu – câştigător, în 2000 cu Mugur Isărescu – nu a câştigat, în 2004 cu Adrian Năstase – nu a câştigat.

Ponta a spus că în 2009 a votat în primul tur cu Crin Antonescu, iar în al doilea cu Mircea Geoană, ambii pierzând.

"S-ar putea ca de data asta să iasă cel pe care îl votez eu", a spus Ponta, subliniind însă că participarea la vot este cel mai important lucru.

Ponta a fost purtător de cuvânt al campaniei pentru prezidenţiale a lui Mircea Geoană în 2009.

Cele mai citite

Armata israeliană a anunțat că e gata să reia atacurile în Gaza

Armata israeliană a declarat că este gata să reia luptă cu militanţii din mişcarea islamistă Hamas în Fâşia Gaza "la orice oră"."Suntem pregătiţi pentru...

Mesajul lui Ciucă de 1 Decembrie

Preşedintele Senatului și al Partidului Național Liberal (PNL), Nicolae Ciucă, a transmis, astăzi, un mesaj cu ocazia Zilei Naţionale."Iubirea de ţară stă în inimă...

Armata israeliană a anunțat că e gata să reia atacurile în Gaza

Armata israeliană a declarat că este gata să reia luptă cu militanţii din mişcarea islamistă Hamas în Fâşia Gaza "la orice oră"."Suntem pregătiţi pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă