12.1 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăTechLiviu Dragnea: Tot timpul am votat cu stânga. Eu nu fac suprize...

Liviu Dragnea: Tot timpul am votat cu stânga. Eu nu fac suprize de-astea

Liviu Dragnea, preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, că el nu a votat niciodată pentru vreun partid de dreapta, arătând că el nu face "surprize de-astea", informează Mediafax.

"Eu nu fac suprize de-astea", a spus Dragnea, arătând că nu a votat niciodată cu partide de dreapta, inclusiv înainte de a fi în PSD.

"Tot timpul am votat cu stânga. PD, pe vremea în care eram eu acolo, era de stânga", a ţinut să precizeze Liviu Dragnea, întrebat despre declaraţia premierului potrivit căreia a votat cu liderul PNL, Crin Antonescu, la ultimele alegeri prezidenţiale, în primul tur.

Chestionat despre faptul că liderul PNL s-a declarat fericit că Victor Ponta s-ar putea să-l voteze şi la viitoarele alegeri, el a răspuns: "Cred că Victor n-o să aibă şansa asta să-l voteze, pentru că nu o să candideze".

El şi-a declarat încrederea că liderul PSD va candida pentru Preşedinţie, adăugând că în toată ţara, unde au fost împreună, toată lumea i-a cerut acestuia să candideze.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, fost purtător de cuvânt al campaniei prezidenţiale a lui Mircea Geoană, a declarat, joi, că mulţi dintre cei cu care a votat la prezidenţiale din '90 până acum nu au câştigat, dar important este mersul la vot, el afirmând că în 2009 a votat în primul tur cu Crin Antonescu, apoi cu Mircea Geoană.

Premierul Ponta a făcut declaraţia la evenimentul în care Tineretul Social Democrat premiază câştigătorii concursului Olimpiada de Comunicare Politică.

El a spus că în 1990 a votat la prezidenţiale cu Ion Raţiu, care nu a câştigat, în 1992 cu Emil Constantinescu – nu a câştigat, în 1996 tot cu Constantinescu – câştigător, în 2000 cu Mugur Isărescu – nu a câştigat, în 2004 cu Adrian Năstase – nu a câştigat.

Ponta a spus că în 2009 a votat în primul tur cu Crin Antonescu, iar în al doilea cu Mircea Geoană, ambii pierzând.

"S-ar putea ca de data asta să iasă cel pe care îl votez eu", a spus Ponta, subliniind însă că participarea la vot este cel mai important lucru.

Ponta a fost purtător de cuvânt al campaniei pentru prezidenţiale a lui Mircea Geoană în 2009.

Cele mai citite

Directorul CIA se află la Cairo pentru întâlniri privind conflictul din Gaza

Directorul CIA, William Burns, a sosit în capitala egipteană Cairo pentru întâlniri pe tema conflictului din Gaza, potrivit unor surse de la aeroportul din...

Ziua mondială a libertății presei – 3 mai

În 2024, Ziua mondială a libertăţii presei este dedicată importanţei jurnalismului şi libertăţii de exprimare în contextul actualei crize de mediu la nivel mondial,...

Nouă rețea pentru a viza traficanții de migranți în domeniul digital

Discuțiile din cadrul reuniunii tematice, organizate de Comisia Europeană și Europol, au condus la concluzii cheie privind răspunsul comun la activitățile online de trafic...
Ultima oră
Pe aceeași temă