18.7 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăTechLiviu Dragnea face un anunț important despre candidatul PSD la prezidenţiale

Liviu Dragnea face un anunț important despre candidatul PSD la prezidenţiale

Preşedintele executiv al PSD Liviu Dragnea a declarat, joi, la Iaşi, că PSD va anunţa "foarte curând" candidatul la prezidenţiale, explicând că nu este vorba despre "o funcţie oarecare, ci despre una importantă, cea de preşedinte", informează Mediafax.

Liviu Dragnea a declarat presei că PSD va avea o discuţie serioasă în partid în perioada următoare şi că se va stabili foarte curând candidatul social-democraţilor la prezidenţiale.

"Vom anunţa candidatul foarte curând. Nu pot spune luna, ziua şi ora, dar va fi o discuţie serioasă în partid, pentru că şi la noi încep să se autopropună candidaţi pe liste mai scurte sau mai lungi. Partidul trebuie să aibă o opţiune clară cât de curând. Nu vorbim de o funcţie oarecare, ci de una importantă, cea de preşedinte, care contează pentru următorii cinci sau zece ani", a spus Dragnea.

El a adăugat că niciodată n-au câştigat partidele cursa prezidenţială, ci candidaţii sunt cei care înclină balanţa.

"Cel mai important va fi numele, dar şi calitatea candidatului care va înclina balanţa. Niciodată la preşedinţie n-au câştigat partidele. Fiecare partid are o anumită pondere, dar diferenţa care aduce victoria o are personalitatea şi caracterul candidatului", a spus Dragnea.

Întrebat dacă "foarte curând" înseamnă luna iunie, Dragnea a răspuns: "Curând înseamnă nu foarte târziu".

"Sunt proceduri statutare în PSD care vor fi declanşate într-o perioadă rezonabilă şi partidul va hotărî pe cine susţine", a mai spus Liviu Dragnea.

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 780: Moscova susține că armata Kievului a atacat Crimeea cu rachete cu rază lungă de acțiune

Sistemele de apărare antiaeriană ruse au distrus patru rachete ATACMS cu rază lungă de acţiune, furnizate de SUA Kievului şi care au fost lansate...

Un bărbat dintr-o localitate de lângă Timișoara a ajuns la spital după ce s-a autoincendiat

Un bărbat de 53 de ani din localitatea Giarmata-Vii, limitrofă municipiului Timişoara, a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, sâmbătă, după ce s-a...

Divina Revelație: Cele Zece Porunci de pe Muntele Sinai

Cele Zece Porunci, o listă de precepte religioase care, conform mai multor pasaje din Exod și Deuteronom, au fost revelate divin lui Moise pe...
Ultima oră
Pe aceeași temă