13.1 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăTechLiberalul bistrițean care a agresat, anul trecut, o femeie pe stradă, s-a...

Liberalul bistrițean care a agresat, anul trecut, o femeie pe stradă, s-a reîntors pe scena politică locală, fiind ales în conducerea PNL Bistriţa-Năsăud

Politicianul liberal din Bistrița, care ar fi agresat o femeie în luna iunie a anului trecut, s-a reîntors pe scena politică locală în calitate de secretar general adjunct al PNL Bistrița-Năsăud, informează Mediafax.

Într-o conferinţă de presă susţinută, vineri, la Bistriţa de noua conducere a organizaţiei judeţene a Partidului Naţional Liberal, Jenor Beudean a fost prezentat drept noul secretar general adjunct al organizaţiei judeţene a PNL.

“M-am rescris în partid, în decembrie, în organizaţia locală Şieu-Odorhei şi sunt membru al partidului. Plângerea de la poliţie s-a finalizat cu propunere de renunţare la începerea urmăririi penale. Doamna nu a renunţat la plângere, însă în zonă a existat o cameră care a prins incidentul. Nu ne-am împăcat, eu am spus din capul locul că sunt nevinovat. A fost un linşaz mediatic din partea doamnei, am fost urmărit în acea zi de către un profesionist” a declarat într-o conferinţă de presă, susţinută vineri la Bistriţa, Jenor Beudean.

Președintele filialei, Ioan Turc, a declarat că incidentul este clasat din punct de vedere juridic şi Jenor Beudean se poate reîntoarce în politică.

„Eu sunt adeptul tratării corecte a tuturor oamenilor, a tuturor colegilor. Atâta timp cât nu s-a dovedit că acel incident are un conţinut care să prevadă sau să presupună o sancţiune, nu putem să îl sacţionăm noi. Este cea mai corectă atitudine. Dacă noi ne desolidarizăm de cunoştinţe, de prieteni atunci când au o problemă, înainte de a se certifica natura acelei probleme, avem o problemă de moralitate personală, de etică personală.

Domnul Jenor Beudean nu a fost exclus din Partidul Naţional Liberal ci şi-a dat demisia pentru a nu afecta imaginea partidului la nivel judeţean. În acest moment am apreciat că acel incident este clasat din punct de vedere juridic şi domnul Jenor Beudean se poate reîntoarce în politică mai ales că şi-a exprimat această intenţie” a declarat preşedintele organizaţiei judeţene a PNL, Ioan Turc.

Incidentul în care a fost implicat politicianul s-a petrecut pe 14 iunie 2016 pe un bulevard din Bistriţa, soţul femeii agresate, Cristian Cezar Constantinescu postând pe Facebook imagini care înfăţişau pe Jenor Beudean agresând-o pe soţia sa.

Nicoleta Constantinescu, femeia agresată a depus plângere împotriva politicianului, însă poliţia a decis să nu înceapă urmărirea penală împotriva politicianului. Nicoleta Constantinescu şi soţul acesteia locuiesc de mai mulţi ani în Martea Britanie şi după incident s-au reîntors în străinătate.

În acest caz şi politicianul a făcut o plângere împotriva femeii pentru injurii aduse în spaţiul public, lovirea autoturismului şi traversarea pe culoarea roşie a semaforului.

La momentul incidentului, copreşedintele PNL, Alina Georghiu, i-a cerut scuze public femeii agresate de fostul vicepreşedinte al PNL Bistriţa-Năsăud, Jenor Beudean, iar imediat după incident, Biroul de Presă al PNL a anunţat că va cere excluderea din Partidul Naţional Liberal a agresorului, însă acesta a demisionat, mai adaugă sursa citată.

Cele mai citite

Columbia a anunțat că va rupe relațiile diplomatice cu Israelul

Președintele columbian Gustavo Petro a declarat, miercuri, că țara sa va rupe relațiile diplomatice cu Israelul, pe al cărui lider l-a acuzat de „genocid”...

Columbia a anunțat că va rupe relațiile diplomatice cu Israelul

Președintele columbian Gustavo Petro a declarat, miercuri, că țara sa va rupe relațiile diplomatice cu Israelul, pe al cărui lider l-a acuzat de „genocid”...

nasturii cămășii au sărit și i s-a văzut tricoul cu “Votați Piedone!”

Ilustrație: Marian Avramescu Premierul românilor autentici, Marcel Ciolacu, nu a putut să nu respecte tradiția autohtonă de 1 Mai Muncitoresc și a savurat mici...
Ultima oră
Pe aceeași temă