15.5 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăTechFOTO. Traian Băsescu s-a pozat într-un tricou PMP

FOTO. Traian Băsescu s-a pozat într-un tricou PMP

Preşedintele Traian Băsescu apare într-o serie de fotografii realizate la malul mării, alături de lideri ai Partidului Mişcarea Populară, purtând un tricou cu inscripţia "Vote for PMP".

Elena Udrea a postat vineri după-amiază pe contul său de Facebook o serie de fotografii intitulată "Traian Băsescu cu tinerii şi femeile din PMP". Fotografiile sunt realizate la malul mării, pe plajă.

Astfel, Traian Băsescu apare îmbrăcat în pantaloni albi, pantofi sport şi un tricou alb cu sigla PMP şi cu mesajul "Vote for PMP", alături de soţia sa. Maria Băsescu, poartă la rândul său un tricou cu sigla PMP şi cu inscripţia "Made me do it". În fotografii apar mai mulţi lideri şi candidaţi ai partidului, între care Elena Udrea, Cristian Preda, toţi având tricouri albe cu sigla PMP.

În unele dintre fotografii, preşedintele dă mâna cu candidaţi şi lideri ai PMP, între care Elena Udrea, care are şi ea un tricou alb cu sigla PMP şi inscripţia "I'm popular", şi Cristian Preda, îmbrăcat într-un tricou pe care este imprimată o poză cu mere roşii.

Potrivit unor surse din partid, mai mulţi lideri locali şi naţionali ai formaţiunii s-au întâlnit vineri cu preşedintele Traian Băsescu la Neptun. Reprezentanţii PMP au avut o discuţie cu şeful statului la un local din staţiune, iar apoi au mers pe plajă, după care i-au prezentat colecţia de tricouri a partidului şi au făcut mai multe fotografii cu şeful statului. Niciunul din liderii PMP nu a mai rămas pe litoral, conform surselor citate.

Preşedintele Traian Băsescu, împreună cu soţia sa, se află la vila de protocol de la Neptun, pentru a petrece minivacanţa de 1 Mai.

Cele mai citite

SUA îndeamnă Turcia și Israelul să-și rezolve diferendele

Statele Unite(SUA) au îndemnat luni Turcia şi Israelul să rezolve diferendele dintre ele, după ce Ankara a anunţat că suspendă relaţiile comerciale în încercarea...

Rusia amenință că va lovi instalații militare britanice după declarațiile lui David Cameron

Armata rusă ar putea lovi ”orice instalaţie sau echipament militar britanic pe teritoriul ucrainean şi nu numai”, în cazul în care Kievul va folosi...

Astronauții dezvăluie ce miros unic are spațiul cosmic

După ce se întorc din ieșirile în spațiu astronauții simt în mod regulat un miros unic atunci când își scot căștile, iar colegii lor...
Ultima oră
Pe aceeași temă