0.5 C
București
sâmbătă, 4 decembrie 2021
AcasăTechDigitalizarea a fost prezentată la București

Digitalizarea a fost prezentată la București

Digitalizarea a fost prezentată la București, în cadrul unei caravane de demonstrație tehnologică.

Acțiunea s-a intitulat „Huawei Roadshow 2021: Light up the future”. Caravana tehnologică a fost prezentă la București în perioada 11 – 15 octombrie 2021.

Caravana mobilă organizată de compania Huawei a cuprins două unități. Caravana a prezentat soluții pentru o multitudine de aplicații din zonele Data Center, Energie, Transport, Educație și sănătate inteligentă, Servicii financiare și Furnizori de servicii de internet (ISP).

Digitalizarea a fost prezentată la București

Prima unitate a prezentat studii de caz bazate pe AI, Ultra Automatizare, Hardware, Intelligent Multi-Cloud Communication, Differentiated Experience. A fost prezentată și o soluție pentru minerit inteligent. Cu ajutorul acesteia, un excavator poate fi manevrat de la distanțe de mii de kilometri printr-o rețea 5G.

A doua unitate demo s-a concentrat pe soluții pentru un mediu armonios, învățământ la distanță și aplicații VR. Aceste tehnologii pot ajuta companiile și organizațiile în procesul lor de transformare digitală.

Acum o lună, compania Huawei a avut și un eveniment cu tema „Dive into Digital”. Cu acel prilej s-a prezentat modul în care tehnologia digitală se poate integra mai bine cu scenariile de afaceri. Evenimentul a inclus expoziții online și vizite la distanță la sălile de expoziție.

Mihai Diac
Experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online, dintre care, din anul 2015, la ziarul "România liberă".
Cele mai citite

Bărbat înarmat cu pistol încărcat, într-un avion ce a zburat către SUA

Un bărbat călătorit cu avionul din Barbados la Miami, statul Florida, cu un pistol încărcat în buzunar, a potrivit presei de peste ocean. Pasagerul a...

Hunor i-a cerut amabasadorului Germaniei să sprijine aderarea României la Schengen

Vicepremierul Kelemen Hunor spune că i-a solicitat ambasadorului Germaniei la Bucureşti să sprijine aderarea României la Schengen şi încetarea Mecanismului de Cooperare şi Verificare...

Bilanț COVID, 4 decembrie: Numărul infectărilor și cel al deceselor au scăzut

Bilanț COVID, 4 decembrie: 1.490 de cazuri noi de infectare cu Sars COV 2 au fost înregistrate în ultimele 24 de ore şi au...
Ultima oră
Pe aceeași temă