15.5 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăTechDacian Cioloș a anunțat, în premieră, că se pregătește pentru următoarele alegeri....

Dacian Cioloș a anunțat, în premieră, că se pregătește pentru următoarele alegeri. „La asta lucrăm acum”

Fostul premier Dacian Cioloș a anunțat miercuri pe pagina sa publică de Facebook, ca răspuns la întrebarea unui comentator, că se pregătește deja, împreună cu asociația „Platforma România 100”, pentru viitoarele alegeri electorale. 

„Nu aveți soluții, din România 100? Sau un om care poate să adune în jurul lui forte care să se bată cu aștia?”,a întrebat comentatatorul la o postare a lui Dacian Cioloș.

„Avem. Și le pregătim pentru viitoarele alegeri atât cu oameni care au experiența guvernării (chiar dacă a fost scurtă) cât și cu cei care decid să nu mai stea pe margine și să aștepte. La asta lucrăm acum. Însă un om singur nu e suficient ca «să se bată cu ăștia» cum spuneți. Pentru că nu cred că mai trebuie să ne batem cu alții ci cu propria indiferență. Nu vreau să arăt cu degetul spre nimeni (sau poate doar spre mine însămi) dar ced că prezența «ăstora» în prim plan e direct proporțională cu indiferența celor mulți care știu ce vor dar ezită. Eu fiind primul”, a scris Dacian Cioloș.

Recent, Dacian Cioloș a lansat asociația Platforma România 100, iar fostul premier a anunțat și atunci că se va implica activ și constant în viața politică românească, alături de majoritatea membrilor fostului său guvern, dar și de persoane care vor să susțină organizația sa. „Dorim o schimbare de atitudine la nivelul partidelor politice”, este răspunsul la întrebarea „De ce ne implicăm”, postată chiar pe prima pagină a noului portal și care arată că asociația va avea un dublu rol, civic și politic, similar mișcării conduse în Franța de noul președinte Emmanuel Macron.

Asociaţia "Platforma România 100" îi are ca fondatori pe Dacian Cioloș, pe fostul ministru de Interne Dragoș Tudorache, pe fostul ministru al Sănătății Vlad Voiculescu, pe fostul ministru al Muncii Dragoș Pîslaru și pe Alin Mituța, fostul director de cabinet al lui Dacian Cioloș.

Peste 32.000 de persoane și-au exprimat deja adeziunea la platforma lansată oficial în mai de către Dacian Cioloș.

Cele mai citite

Modificări de trasee în acest weekend, în timpul desfășurării evenimentului „Bucharest Street Food Festival – Spring Edition”

Cu ocazia organizării evenimentului „Bucharest Street Food Festival – Spring Edition”, în zilele de 27.04.2024 (sâmbătă) și 28.04.2024 (duminică), între orele 09:00 – 22:00, circulația rutieră va fi restricţionată pe Șos....

ANPC, recomandări pentru 1 Mai. “Acordați o atenție deosebită aspectului produsului”

Avertizarea transmisă de către directorul general al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC), Paul Anghel, este deosebit de importantă pentru consumatorii din România, în...

Doi tineri au murit după ce au intrat cu scuterul într-un podeț. FOTO

Doi tineri au murit, noaptea trecută, într-un accident rutier produs pe raza satului Budeni, ce aparţine de oraşul Dolhasca, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă