1.2 C
Bucharest
Sunday, 10 December 2023
HomeTechCursa internă din PNL pentru Primăria Constanța a început. Cine s-a înscris

Cursa internă din PNL pentru Primăria Constanța a început. Cine s-a înscris

Trei candidați s-au înscris, până acum, în cursa internă a PNL pentru Primăria Constanța, printre aceștia fiind un parlamentar și un consilier local, dar lista rămâne deschisă, urmând ca în toamnă să fie făcute sondaje de opinie pentru stabilirea celui mai bine plasat în preferințele alegătorilor, scrie Mediafax. 

Co-președintele organizației județene a PNL Constanța, Gheorghe Dragomir, a declarat, luni, că, până în prezent, trei persoane s-au înscris în competiția internă pentru desemnarea candidatului la Primăria Constanța.

Citește și: Traian Băsescu: BNR s-a pus ”cloşcă” pe Codul Fiscal

Astfel, este vorba despre co-președintele organizației municipale a PNL Constanța, Robert Boroianu, parlamentarul Mihai Tararache și consilierul local Iustin Fabian Roman.

Lista de înscrieri pentru competiția internă privind desemnarea candidatului la Primăria Constanța rămâne deschisă, urmând ca în toamnă să fie făcute sondaje de opinie pentru stabilirea candidatului PNL la primărie.

Robert Boroianu este co-președinte al organizației municipale a PNL Constanța și om de afaceri, Mihai Tararache este deputat din 2012, când a candidat din partea PP-DD, iar în prezent este parlamentar independent, în timp ce Iustian Fabian Roman este consilier în cadrul Consiliului Local al Municipiului Constanța din 2012.

Citește și: PNL vrea să se consulte cu partidele politice pe 17 august. Printre subiectele vizate: Codul Fiscal și Legea salarizării

Copreşedintele PNL Vasile Blaga a declarat, luni, că în unele oraşe calendarul intern stabilit pentru alegerile locale din 2016 va suferi modificări, din pricina “situaţiei incerte” a unor candidaţi, afirmând că Bucureşti este unul dintre aceste oraşe.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă