11.3 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăTechUNPR devine partidul actorilor. Ce actriță cunoscută s-a înscris azi în partidul...

UNPR devine partidul actorilor. Ce actriță cunoscută s-a înscris azi în partidul lui Oprea

Actriţa Cezara Dafinescu s-a înscris în formațiunea politică a vicepremierului Gabriel Oprea, informează biroul de presă al UNPR.

"Este o mare onoare pentru UNPR ca elite ale societății noastre să se alăture unui partid care respectă valorile naționale românești", se arată în comunicatul de presă al UNPR.

Cezara Dafinescu s-a născut pe 4 august 1948 , la Sibiu. A absolvit Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică în 1973.

Anunţul vine la aproape o săptămână după ce actorul Mihai Mălaimare s-a înscris în UNPR, el fiind în trecut membru al PSD şi PNL şi deputat în două legislaturi. În 2010, a anunţat că se retrage din politică şi a părăsit PNL, în urma unui conflict cu liberalii.

Mihai Mălaimare a pierdut definitiv procesul în care a contestat raportul ANI, prin care s-a stabilit că s-a aflat în stare de incompatibilitate între 2008 şi 2013, întrucât a fost atât membru titular al Consiliului Naţional al Audiovizualului, cât şi manager, respectiv director al Teatrului Masca.

Recent s-au înscris în UNPR şi actorii Vasile Muraru şi Alexandru Arşinel.

Cele mai citite

Impostura snoabă și propaganda veselă

Obsesia multor snobi care ce îmbogățesc peste măsură este să devină artiști prin intermediul banilor. Întâi își tot dichisesc și bibilesc casa de un...

Iohannis o poate acuza pe Andra că i-a furat opera “Pas cu pas”

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Dacă își tot vede năruit visul de a ajunge secretar general al Alianței Atlanticului de Nord (NATO), iar cu meditațiile nu...

Misterul surdității lui Bethoven se dezvăluie

Se spune că marile genii ale umanității ard rapid! Creează opere monumentale și se sting devreme. Despre viața și simfoniile lui Beethoven s-au scris...
Ultima oră
Pe aceeași temă