18.7 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăTechCum comentează Băsescu invitarea lui Victor Ponta în PRU

Cum comentează Băsescu invitarea lui Victor Ponta în PRU

Partidul România Unită nu va intra în Parlament nici cu Victor Ponta preşedinte, a declarat, duminică seara, Traian Băsescu, citat de Mediafax.

Fostul premier dorește să creeze încă un partid cu care să negocieze, ceea ce reprezintă o “diversiune, o şmecherie din aia pontistă”, spune Băsescu.

“Nu intră în niciun Parlament PRU, nici cu Ponta în frunte. Asta este o diversiune tipică, o şmecherie din aia pontistă, vrea el să mai creeze încă un partid, împreună cu care să facă mai multe procente”, a declarat Traian Băsescu, la RTV, întrebat dacă se teme că PRU va lua din electoratul PMP.

Băsescu a mai spus că România nu are nevoie de un partid extremist şi i-a transmis lui Ponta că nu cunoaşte termenul frică.

“Ce să-i spun lui Ponta, omul ăsta e o maşinărie de minciuni, sigur încă reuşeşte să păcălească românii (…) pentru că în mod iresponsabil a făcut risipă de resurse financiare. Dar ca să vorbim de frică, pe el l-am văzut că fuge din studio, de câte ori ai să-i pui o întrebare fuge (…)… Problema cu frica e cam aşa, vorbeşte un piticuţ de-asta de birou, iar în ce mă priveşte cu frica eu am trecut prin furtuni în Pacific, Atlantic, am fost cu nava în incendiu, în zonă de război (…) dacă mie mi-ar fi frică de Ponta sau de Diaconu sau de partidul ăsta, probabil că Ponta nu are noţiunea cuvântului frică. Eu nu mă pot speria de vorbe. Iar în ceea ce priveşte naţionalismul, cred că România nu are nevoie de un partid extremist, naţionalist care ia şi aruncă steagul UE”, a comentat Băsescu.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Negociatorii Hamas sunt la Cairo pentru un armistițiu. Acolo se află și directorul CIA

Negociatori ai Hamas au mers la Cairo pentru discuții privind încetarea focului în Fâșia Gaza. Directorul CIA a ajuns și el la Cairo, relatează...

METEO. Mai multe județe afectate de vânt puternic

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o atenționare Cod galben pentru intensificări ale vântului, valabilă în următoarele ore, pentru nouă județe și Municipiul...

Două locuințe din localitatea Voroneț au fost cuprinse de flăcări

Un incendiu a afectat, sâmbătă, în ajunul Paştelui, două locuinţe din localitatea Voroneţ, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, potrivit...
Ultima oră
Pe aceeași temă