26.4 C
Bucharest
Tuesday, 19 September 2023
HomeTechCinci candidaţi în competiţia internă din PNL pentru alegerea candidatului la Primăria...

Cinci candidaţi în competiţia internă din PNL pentru alegerea candidatului la Primăria Bucureşti: Petre Roman, Ludovic Orban, Buşoi, Canacheu şi Udrişte

Prim-vicepreşpedintele PNL Teodor Atanasiu a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că în competiţia internă din PNL pentru desemnarea candidatului la Primăria Bucureşti s-au înscris cinci candidaţi, respectiv Petre Roman, Ludovic Orban, Cristian Buşoi, Costică Canacheu şi Gheorghe Udrişte.

 

Întrebat dacă şi-a depus sau îşi va depune candidatura în competiţia internă pentru desemnarea candidatului PNL la Primăria Bucureşti, Teodor Atanasiu a răspuns că nu a făcut acest lucru, precizând că sunt, în schimb, alţi cinci colegi de-ai săi care şi-au depus candidaturile.

“Nu mi-am depus candidatura pentru Primăria Municipiului Bucureşti, dar avem colegi de partid care şi-au depus această candidatură. Noi avem un proces de selecţie internă a acestor candidaţi, un proces de selecţie care în luna noiembrie ne va da toate elementele pentru a lua decizia. Probabil pe la sfârşitul anului vom veni să ne prezentăm candidaţii”, a spus Atanasiu.

Teodor Atanasiu, care este copreşedintele organizaţiei PNL Bucureşti, a spus că în competiţia internă din PNL sunt cinci candidaţi la Primăria generală a Capitalei şi 29 la celelalte primării de sector.

Întrebat cine sunt candidaţii pentru Primăria generală, Atanasiu i-a nominalizat pe Petre RomanLudovic Orban, Cristian Buşoi, Costică Canacheu şi Gheorghe Udriște.

Prim-vicepreşedintele PNL Teodor Atanasiu se află, duminică, alături de copreşedintele PNL Alina Gorghiu într-o vizită în judeţul Alba, urmând să participe la Cugir la manifestările cultural artistice organizate în cadrul Festivalului “Toamna Cugireană”. În program este inclusă şi o vizită la Spitalul din Cugir şi întâlniri cu reprezentanţii administraţiei locale şi cu liderii PNL din zonă.

Cele mai citite

Prognoza meteo pe o lună. Temperaturi atipice și furtuni

Prognoza meteo săptămâna 18.09.2023 – 25.09.2023Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în toată țara, îndeosebi în regiunile...

Un medic chirurg din Timișoara a fost trimis în judecată pentru luare de mită de la 26 de pacienți

Un medic chirurg de la un spital din Timişoara a fost trimis în judecată pentru luare de mită, după ce ar fi primit importante...

Șeful SMAp a informat Comitetul Militar NATO despre fragmentele de dronă descoperite pe teritoriul României

Şeful Statului Major al Apărării (SMAp), generalul Daniel Petrescu, a prezentat la conferinţa Comitetului Militar NATO o informare privind fragmentele de dronă descoperite pe...
Ultima oră
Pe aceeași temă
Modifică setările cookies