16.1 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăTechBăsescu, atac la Guvernul Cioloș: Face gafe cât cuprinde!

Băsescu, atac la Guvernul Cioloș: Face gafe cât cuprinde!

Președintele partidului Mișcarea Populară, Traian Băsescu, i-a criticat pe miniștrii Guvernului Cioloș, joi seară, la B1 Tv. El a declarat că Executivul Cioloș nu reușește să propună nimic, dar face gafe cât cuprinde.

”Este un guvern de supraviețuire. Ei nu reușesc să introducă nimic, dar fac gafe cât cuprinde. Doamna Prună spune că drepturile sunt un lux, doamna de la Finanțe spune că sunt țări în care se trăiește cu doi euro”, a declarat Traian Băsescu.

Fostul șef de stat a explicat și de ce, în opinia sa, cel mai mare pericol îl reprezintă Victor Vlad Grigorescu, ministrul Energiei: ”Domnul de la Energie este mai mare pericol al guvernului. Combustibilul nuclear de la CERN se importă de anul ăsta pentru că regia românească e într-o dificultate financiară și a făcut o ofertă mai scumpă. Să intervină DNA dacă sunt fapte de corupție. Toți am făcut din industria energetică un obiectiv major și acum importăm combustibil nuclear din Canada, deși România poate să-și ia propriul combustibil. Nemaiavând extracție rămânem dependenți de import. O să aflăm pe urmă cât ne costă acesta. Acum îl luăm din Canada, nu se știe când îl vom lua din Rusia”. 

Traian Băsescu s-a referit și la declarația premierului Cioloș privind cartelele prepay, pe care a catalogat-o drept ”nefericită”

”Cioloș nu este familiarizat cu aparatul de stat și a căzut în plasă. Nu cred că a visat noaptea că s-au folosit cartele, ci a primit o informare. Eu, în locul lui, întrebam la care dintre atentate s-au folosit cartelele, dacă au fost informate serviciile partenere și aș fi cerut să mi se arate cum au fost informate acestea”, a punctat Băsescu.

Cele mai citite

Universitatea Craiova – FCSB 2-0! Oltenii lui Gâlcă au bătut noua campioană

Universitatea Craiova s-a impus cu scorul de 2-0 în fața noii campioane FCSB, pe teren propriu, în etapa cu numărul opt din play-off-ul Ligii...

Rusia amenință că va lovi instalații militare britanice după declarațiile lui David Cameron

Armata rusă ar putea lovi ”orice instalaţie sau echipament militar britanic pe teritoriul ucrainean şi nu numai”, în cazul în care Kievul va folosi...

România are cea mai mare creștere pentru speranța de viață în UE, dar tot la coada clasamentului este

Spania este ţara din Uniunea Europeană cu cea mai mare speranţă de viaţă, de 84 de ani, şi se află peste media comunitară de...
Ultima oră
Pe aceeași temă