22 C
București
vineri, 17 septembrie 2021

Bănicioiu vrea să fie vicepreședintele PSD pentru a-și „continua proiectele începute”

Nicolae Bănicioiu, ministrul Sănătăţii, s-a înscris, vineri, în cursa pentru o funcție de vicepreședinte PSD, menţionând că doreşte să continue proiectele începute în activitatea sa în cadrul partidului.

"Guvernul României, în care PSD este principala forță politică, a arătat că se poate face o guvernare în interesul cetățenilor, cu rezultate reale pentru noi toți. Mi-am depus candidatura la funcția de vicepreședinte al PSD, pentru că vreau să continuu proiectele începute în activitatea mea în cadrul partidului. Suntem împreună de mult timp și am trăit în decursul anilor și momente grele în acest partid, dar am demonstrat că am rămas uniți, iar Congresul Extraordinar de duminică va arăta din nou că formăm o echipă", susține Bănicioiu într-un comunicat de presă.

Ministrul Sănătății mai spune că va "continua să mă lupt ca membru de partid și din funcția de ministru pentru a duce la îndeplinire programul politic al PSD și voi rămâne membru al echipei PSD indiferent de funcția pe care o voi ocupa în continuare în cadrul partidului".

La Congresul PSD de duminică vor fi aleşi 14 vicepreşedinţi, dar şi un preşedinte executiv.

Ultima oră
Pe aceeași temă