18.8 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăTechAlina Gorghiu explică de ce conturile PNL sunt blocate

Alina Gorghiu explică de ce conturile PNL sunt blocate

Copreşedinta PNL Alina Gorghiu a anunţat, marţi, că PNL are conturile blocate din cauza datoriilor, dar a subliniat că acestea nu sunt din mandatul său. 

“Avem o problemă cu datoriile la partid. Avem conturile blocate. Îmi asum trecutul partidului cu bune, cu rele, nu sunt datorii din mandatul meu, dar mi le asum pe toate. Am responsabilitatea rezolvării inclusiv a problemelor administrative”, a spus, la B1 Tv, Alina Gorghiu.

Citește și: Alina Gorghiu, despre acordul României cu FMI

Ea a adăugat că încearcă să rezolve această situaţie şi că partea bună este că va fi o campanie electorală finanţată “la vedere”.

“Încercăm să le ducem la liman pe toate. Partea bună din politica românească cu privire la finanţarea partidelor politice este că vom avea o campanie electorală finanţată la vedere, nu va mai exista acel cerc vicios, om de afaceri să vină în curtea partidului să-ţi facă o donaţie mai puţin sau mai mult ocultă pe care tu să o recompensezi cu nu ştiu ce funcţie minsterială ulterior”, a mai spus Gorghiu, referindu-se la noua legea a finanţării partidelor şi campaniilor electorale.

Şi PSD are conturile blocate din cauza datoriilor care, potrivit trezorierului Mihai Drăghici, se ridică la 7 milioane euro. 

Cele mai citite

Alegerea Care Controlează Viitorul Copilului

Una dintre primele și cele mai importante decizii pe care le iau părinții după nașterea unui copil este modul în care vor hrăni...

Goluri românești în Turcia! Sorescu și Drăguș au marcat pentru Gaziantep

Internaţionalii români Deian Sorescu şi Denis Drăguş au marcat câte un gol în partida pe care Gaziantep FK a pierdut-o cu scorul de 2-4...

Nicușor Dan, rol dublu în “Prinț și cerșetor”

IlustrațieȘ Marian Avramescu O nouă punere în scenă a celebrului roman al lui Mark Twain “Prinț și cerșetor” este programată pentru campania electorală a...
Ultima oră
Pe aceeași temă