9.5 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăGDPRSfaturi ca să ai un ten perfect

Sfaturi ca să ai un ten perfect

Deoarece o piele frumoasa este de invidiat, iata in cele ce urmeaza cele mai bune metode pentru a avea un ten frumos ca portelanul.

Metoda 1: Pentru a avea un ten frumos, ar trebui sa-l masezi cat se poate de des. Inainte de a te machia, aplica o crema hidratanta pe intreaga fata si maseaza pielea cu degetele circa 3 minute in cercuri mici. Crema in surplus curate-o cu un servetel de hartie. Pielea este acum mai bine irigata, arata mai ferma, iar machiajul ramane mai multa vreme frumos.

Metoda 2: Mai putin este mai mult! Un ten de portelan este posibil si pentru pielea sensibila. Pentru curatarea si ingrijirea pielii sensibile este valabila regula: cu cat mai simpla, cu atat mai bine. Cu cat mai putine substante ajung pe piele, cu atat mai putin e probabil e ca pielea sa se irite. Este indicat sa folosesti o serie completa de ingrijire din aceeasi gama, deoarece ingredientele se repeat. Cea mai buna e o gama cu apa termala care calmeaza pielea.

Cele mai citite

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă