10.2 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialBeat-uri sub soare

Beat-uri sub soare

A venit vara. Ce înseamnă asta? Mu­zică! A început perioada festivalurilor în aer liber. Gama de genuri muzicale este largă, distracţia este asigurată. Să vedem cu ce avem de-a face.

Summer Jam Fest 2010. Are loc în Ploieşti, mai exact, în pădurea Păuleşti, între 2 şi 4 iulie. Se mândreşte cu nume mari din hip-hop şi reggae şi câţiva dintre cei mai buni DJ. Este vorba despre Deekline, Promoe, Ziggi, Dj Rafik şi mulţi alţii. Mai vin şi Gojira, Raku, Silent Strike. Printre cei care vor zgudui pădurea (şi scena) duminica aceasta se află Planet Jam, Paraziţii şi Şuie Paparude. Nu-ţi uita pantofii sport, nu de alta, dar poate ţi-ar plăcea să joci fotbal sau baschet, iar dacă nu vrei să transpiri, fotbalul de masă e pentru tine. Adu cu tine şi un cort, organizatorii fiind gata să te „cazeze” în campingul amenajat special. Te costă 120 lei pentru toate cele trei zile, dar poţi să-ţi iei bilete separat pentru fiecare zi în parte.

Fusion Festival Romania. Vorbim despre un show cu lumini, lasere şi pro­iecţii pe un baraj de 70 m (asta înseamnă cu adevărat spectaculos), totul pe ritmuri de muzică electronică pe 3 şi 4 iulie la Sibiu, la Gura Râului. Se ascultă tran­ce/elec­tro/minimal şi breakbeat/dnb/dubstep, iar ca headliner îl avem pe Tomcraft. Mai mixează Johnny Deep, Kamizo, Dj Dudu, Psyon şi alţii şi se dansează până în zori. Preţul biletelor este de 25 lei.

Orice preferi, ai cu ce te delecta weekendul acesta, fie că ai chef de reggae, hip-hop sau muzică electronică, aşa că fă-ţi bagajele şi pregăteşte-te pentru distracţie!

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă