15.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuKim Kardashian a fost amenințată cu arma de bărbați mascați, la Paris

Kim Kardashian a fost amenințată cu arma de bărbați mascați, la Paris

Kim Kardashian West a fost amenințată cu arma, duminică, de bărbați înarmați, în camera sa de hotel din Paris, informează CNN citând-o pe purtătoarea de cuvânt a vedetei.

Kardashian West se află în Franța pentru a lua parte la Paris Fashion alături de mama ei, Kris Jenner și de surorile Kourtney Kardashian și Kendall Jenner.

”Kim Kardashian West a fost amenințată cu arma în camera sa de hotel din Paris, în această seară, de doi bărbați mascați înarmați, îmbrăcați ca polițiști. Este foarte marcată, dar nevătămată fizic”, a declarat purtătoarea ei de cuvânt Ina Treciokas pentru CNN, preluat de Agerpres.

Soțul vedetei, rapperul Kanye West, și-a întrerupt show-ul de la Meadows Festival din New York, duminică, după ce a anunțat publicul că are o ”urgență de familie”, mai arată sursa citată.

Cele mai citite

Astăzi începe vacanța de Paște. Când se întorc la școală elevii

Elevii vor intra de vineri în vacanţă, după finalizarea cursurilor, şi se vor întoarce în şcoli miercuri, 8 mai, potrivit calendarului aprobat de Ministerul...

Cursa pentru București. Gabriela Firea: „Am încredere în şansele mele, pentru că Bucureştiul arată mult mai rău decât acum patru ani”

Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că are încredere în şansele sale la alegeri, deoarece, după propriile spuse, Bucureştiul arată „mult...

Conducerile școlilor, umplute de activiști de partid, din timp pentru alegeri

Cred că în acest moment a devenit clar pentru toată lumea că Ligia Deca nu este un ministru al Educației, deși ocupă această funcție,...
Ultima oră
Pe aceeași temă