13.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviu8 LUCRURI care îi fac pe bărbați să zâmbească în fiecare zi

8 LUCRURI care îi fac pe bărbați să zâmbească în fiecare zi

Psihologii și sociologii americani au analizat, pe parcursul a șase luni, mai multe grupuri țintă de bărbați. Indivizii aveau vârsta cuprinsă între 35 și 50 de ani și proveneau din diverse orașe și medii sociale. Cu toate acestea, specialiștii au găsit mai multe similitudini între subiecții de studiu cu privire la conceptul de “fericire”. 

Concret, respectivele persoane au fost analizate și testate cu ajutorul  unor întrebări timp de mai multe ore pe durata mai multor zile, în primă fază. Ulterior, subiecții au fost studiați și în mediul lor de zi cu zi pentru a verifica veridicitatea afirmațiilor. În baza unor parametrii sociologici, cercetătorii au reușit să identifice opt elemente care determină un bărbat să fie fericit.

8. Să fie relaxat din punct de vedere financiar

Bărbații care nu reușesc să regleze balanța dintre câștiguri și cheltuieli apelează de cele mai multe ori la serviciile bancare. Referitor la bărbații din România, statistic, cel mai des produs bancar solicitat de către aceștia este creditul de nevoi personale. În țara noastră există o varietate de produse bancare, dar, în ultima perioadă, tot mai mulți se îndreaptă spre bancatransilvania.ro datorită programului de loializare și cash back STAR BT.

7. Să locuiască aproape de job

Bărbații sunt comozi, de aceea cei mai mulți dintre cei intervievați au declarat că se simt fericiți dacă locuiesc mai aproape de biroul unde își desfășoară activitatea, asta în cazul job-urilor sedentare.

6. Căsătoria

Statisticile spun că bărbaţii căsătoriţi sunt mult mai fericiţi decât burlacii, divorţaţii sau văduvii. Motivul e simplu. Se simt mult mai relaxați la job și în cadrul altor activități pentru că n-au anumite griji legate de treburile casnice.

5. Voluntariatul

Sunt bărbați care se simt fericiți dacă reușesc să se implice în proiecte caritabile. Le oferă libertatea de a călători și de a se dezvolta personal.

4. Vor job-uri unde să lucreze de plăcere

Bărbații sunt mai intransigenți și suportă mai greu un job doar pentru a plăti facturile sau alte cheltuieli. De cele mai multe ori, se simt fericiți doar atunci când ceea ce fac le aduce și satisfacții morale nu doar materiale.

3. Sunt fericiți când iubita lor este fericită

Dacă la primele puncte părerile au fost împărțite din punct de vedere statistic și procentual, când s-a atins problema fericirii lângă persoana iubită, majoritatea a răspuns că se simt fericiți atunci când femeia pe care o iubesc e fericită, indiferent că vorbim de iubită, logodnică sau soție.

2. Sănătatea

Acest argument este valabil pentru toată lumea, numai că nu conştientizăm mereu că trebuie să fim fericiţi din cauza asta. Doar când umblăm prin spitale, clinici şi cabinete, realizăm că eram fericiţi când nu aveam nicio problemă.

1. Prietenii

Bărbații chiar sunt ființe sociale. Nu merg la bere sau pe stadion solitari. Au nevoie de apartenența la un grup, au nevoie de legitimitatea pe care le-o dau prietenii.

Cele mai citite

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...

Cutremur produs în zona seismică Vrancea, în această dimineață

Un cutremur cu magnitudinea de 3,5 grade pe Richter s-a produs, vineri dimineaţa, la ora locală 2:05, în judeţul Buzău, zona seismică Vrancea, potrivit...

Astăzi începe vacanța de Paște. Când se întorc la școală elevii

Elevii vor intra de vineri în vacanţă, după finalizarea cursurilor, şi se vor întoarce în şcoli miercuri, 8 mai, potrivit calendarului aprobat de Ministerul...
Ultima oră
Pe aceeași temă