Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Vânzările de canapele în creştere şi noi game de dormitoare pentru publicul tânăr

Vara interesul pentru mobilier se menţine la cote înalte şi nu numai pentru mobilierul de grădină. Piața de mobilă a crescut cu aproximativ 10% şi mai este doar o lună până la târgul de mobilă. Canapelele Lem’s sunt gama cu cea mai mare creștere în prima jumătate a anului, având un avans de 60% față de aceeași perioadă din 2015. Creșterea se datorează extinderii opțiunilor de finisaje până la peste 250 variante, precum și introducerii noilor game Lem’s lansează o nouă linie de dormitoare, gama Box, accesibile și cu un design tineresc.

Share

Ion Diamandi 0 comentarii

Actualizat: 16.08.2016 - 15:37

Chiar şi vara interesul pentru mobilier se menţine la cote înalte şi nu numai pentru mobilierul de grădină. Piața de mobilă a crescut cu aproximativ 10% şi mai este doar o lună până la târgul de mobilă. În domeniul mobilierului, canapelele îşi menţin un interes special iar toamna, de obicei mobilierul de dormitor este cel mai căutat. De exemplu, canapelele Lem’s sunt gama cu cea mai mare creștere în prima jumătate a anului, având un avans de 60% față de aceeași perioadă din 2015. Creșterea se datorează extinderii opțiunilor de finisaje până la peste 250 variante, precum și introducerii noilor game Borgia, canapele cu recliner, și Moko, canapele extensibile cu un design modern –minimalist.

„Anul trecut peste 17.000 de clienți au comandat canapele în magazinele Lem’s, iar gama diversificată pe care o expunem este unul dintre principalii factori care au încurajat clienții să aleagă canapelele și fotoliile Lem’s” declară Adrian Rizea, director comercial Lem’s.

Vara se extind gamele: o nouă linie de dormitoare, pentru publicul tânăr

În această vară Lem’s lansează o nouă linie de dormitoare, gama Box, accesibile și cu un design tineresc. După succesul înregistrat de gama de living-uri Box, prin care Lem’s se adresează unui public tânăr care apreciază culorile și designul modern-minimalist, dar funcțional, linia Box completează gama de dormitoare Lem’s și propune o cromatică intensă și combinații vivace de galben, verde sau roșu cu tonuri neutre de crem, bej, alb sau negru.

Ca și livingurile din gama Box, noile configurații de dormitoare Box se situează pe un segment de preț accesibil. Astfel, o configurație completă de mobilă Box pentru dormitor cu pat, șifonier și noptiere pornește de la 2.200 lei.

„Living-urile Box au devenit rapid top produse alese de clienții Lem’s, semn că publicul nostru își dorește produse cu aer modern, culori vii și modularitate, care permite crearea unor configurații exact așa cum își imaginează ei. Într-un an de la lansare, au ajuns să reprezinte 26% din comenzile de living din rețea. Ne așteptăm ca și în cazul dormitoarelor să vedem un feedback similar și estimăm că în câteva luni acestea vor reprezenta aproximativ 20% din comenzile de dormitoare“ susţine Adrian Rizea, Director Comercial Lem’s.

 

 

 


 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...