13.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialDouă noi restaurante în AFI Palace

Două noi restaurante în AFI Palace

Mega Fun, cel mai mare centru comercial şi de distracţii deschis non-stop în Estul Europei, si-a extins numărul de parteneri cu două noi restaurante cu specific libanez si vietnamez: Al Wady si Thang Long, precum şi magazinul de fashion, Springfield.

 

„Pe lângă deschiderea primului magazin H&M din România ce va avea loc pe 25 martie, lărgirea portofoliului de parteneri cu încă alte trei brand-uri ne confirmă că strategia noastra de marketing este in aceeasi directie cu asteptarile si dorintele partenerilor nostri. In plus, ne dorim ca vizitatorii MEGA Fun să beneficieze de cele mai bune servicii si cele mai inedite locuri de a se distra, de a face shopping sau de a lua masa. Ne bucuram ca restaurantul libanez Al Wady, restaurantul vietnamez Thang Long si retailerul Springfield s-au alăturat reţelei noastre de parteneri”, a declarat Israel Vizel, manager Afi Palace Cotroceni.

Restaurantul Al Wady are o suprafaţă de 170 mp şi ofera clienţilor săi diverse specialităţi tradiţionale libaneze. Pe langă bucatele deosebite, Al Wady are şi o zonă de cafenea & lounge cu cocktail-uri speciale şi narghilele pline de senzaţii tari. Pentru a oferi clientilor nostri bucatarii autentice, restaurantul aduce atmosfera Libanului in Mega Fun, prin plasarea lui chiar in muntele centrului comercial, beneficiind in acelasi timp de muzica si decoratiuni specifice.

 

Pentru iubitorii mâncării vietnameze, in MEGA Fun gasiti acum alte senzatii autentice, prin restaurantul Thang Long, pe o suprafaţă de 64 mp. Restaurantul este cunoscut pentru servirea ireproşabila şi mai ales pentru bucătarii excelenţi de origine vietnameză.

Pe langă cele doua restaurante, Afi Palace Cotroceni a pus la dispoziţie aproximativ 165 mp pentru deschiderea magazinului Springfield, liderul pe piaţa de îmbrăcăminte pentru barbaţi în mai multe ţări din Europa.

Amplasat la intersecţia dintre Bd. Vasile Milea şi Bd. Timişoara, Mega Fun oferă non-stop un mix de brand-uri şi activităţi de petrecere a timpului liber, adaptate dorinţelor fiecărui consumator: 250 de magazine; aproximativ 3.000 de locuri de parcare; un hypermarket Real deschis 24/7; 20 de săli decinema; primul IMAX din România; două cazinouri; un patinoar de aproximativ 1.000 mp – cel mai mare aflat în interior, deschis tot timpul anului; doua terenuri de joacă pentru copii; prima arenă de laser tag din ţară; bowling şi biliard; un spaţiu dedicat târgurilor tematice; hovercraft – mijloc de transport ce se deplasează pe orice tip de suprafaţă, un trenuleţ electric şi o pistă de karting.

Un alt aspect de interes al Mega Fun îl reprezintă programul său de funcţionare non-stop.

Hipermarketul real este deschis 24 de ore pe zi, magazinele retailerilor până la miezul nopţii în zilele vineri, sâmbătă şi duminică, iar zona de fast food, restaurante şi atracţii până târziu în noapte.

Mega Fun este un proiect care aparţine AFI Europe, unul dintre cei mai importanţi investitori şi dezvoltatori din domeniul imobiliar din Europa Centrală şi de Sud-Est, deţinând în Cehia, Serbia, România, Bulgaria, Germania, Letonia, Polonia şi Ungaria proiecte de amploare, cum ar fi centre comerciale şi mall-uri, proiecte rezidenţiale de lux, clădiri de birouri sau parcuri logistice.

 


Cele mai citite

Astăzi începe vacanța de Paște. Când se întorc la școală elevii

Elevii vor intra de vineri în vacanţă, după finalizarea cursurilor, şi se vor întoarce în şcoli miercuri, 8 mai, potrivit calendarului aprobat de Ministerul...

EXCLUSIV. Directorii de școli, schimbați înainte de alegeri. STATISTICĂ

De la 1 ianuarie 2023 și până la jumătatea lunii martie a super anului electoral în curs, peste 500 de directori și directori adjuncți...

Crizele și economia

Organizările au, fiecare, o finalitate a cărei satisfacere asigură identitatea. Multe întâmpină azi dificultăți, dar și  crize.  Este criză atunci când dificultățile periclitează...
Ultima oră
Pe aceeași temă