-0.8 C
București
sâmbătă, 29 ianuarie 2022
AcasăȘtiințăOamenii știu că internetul afectează psihicul, inclusiv prin rețelele de socializare

Oamenii știu că internetul afectează psihicul, inclusiv prin rețelele de socializare

Oamenii știu că internetul afectează psihicul, inclusiv prin rețelele de socializare, relevă un studiu realizat de compania Kaspersky.

Potrivit studiului, șapte din zece oameni (70 la sută) au devenit reticenți față de rețelele de socializare. Acești oameni admit că respectivele canale de comunicare pot avea un impact negativ asupra sănătăţii mintale.

În același studiu, patru din zece persoane (38 la sută) au declarat că îşi limitează sau își reduc timpul petrecut pe social media.

Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Cronologia nu înseamnă progres 

Astăzi, manierele, cultura, principiile morale au ajuns să formeze o recuzită la fel de ruginită și desuetă, precum armura cavalerului tristei figuri, în ochii celor care au căzut definitiv în gaura neagră a...
00:01:14

O balenă cu cioc, eșuată în apele grecești, a fost salvată în ultimul moment

Mai multe persoane au încercat, vineri, să salveze o balenă cu cioc care a apărut în apele grecești, dar a eșuat în apropierea unei...
Ultima oră
Pe aceeași temă