Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Tesla S (Foto: wikipedia)

Tesla cheamă în service 123.000 de mașini care ar putea avea probleme la direcţie

Compania Tesla cheamă în service 123.000 de automobile Model S din cauza unor probleme la servodirecţie, informează, vineri, presa internaţională citată de Digi 24.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 30.03.2018 - 22:58

Această campanie de chemare în service vizează autovehicule Tesla S fabricate din anul 2012 până în aprilie 2016.

Tesla susţine că unele şuruburi ale servodirecţiei trebuie înlocuite.

Problema a apărut la clienţii care au condus Model S în regiuni cu vreme deosebit de rece - acolo unde sărurile de calciu şi de magneziu au fost folosite la deszăpezire. Aceste materiale au dus la corodarea şuruburilor, dar, pentru orice eventualitate, sunt rechemate toate modelele vândute.

Deşi nimeni nu a fost rănit până acum, această problemă vine într-un moment extrem de dificil pentru constructorul de maşini electrice. Acţiunile companiei lui Elon Musk au înregistrat cea mai slabă evoluţie lunară din decembrie 2010 încoace.

E motivul pentru care analiştii şi investitorii pun sub semnul întrebării capacitatea Tesla de a-şi onora comenzile noului sedan Model 3. Producţia este mult întârziată faţă de ţintele asumate din cauza procesului de fabricaţie a bateriilor.

Iar atragerea de fonduri s-ar putea dovedi extrem de dificilă: agenţia de evaluare Moody's a retrogradat în această săptămână ratingul Tesla în categoria junk - nerecomandată investițiilor.

Comentarii

loading...