Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

O firmă românească apare în topul companiilor cu cea mai rapidă creștere din Europa

Publicația Financial Times a alcătuit topul celor 1.000 de companii din Europa care au înregistrat în perioada 2015-2018 cea mai rapidă creștere.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

08.03.2020 - 17:11

Topul publicat anul acesta de Financial Times cuprinde 11 companii din România care activează în domenii precum agricultură, auto, retail, servicii și tehnologie.

Una dintre ele este MetaMinds - liderul clasamentului național în domeniul IT, plasată pe locul al doilea la nivel european în domeniul securitate cibernetică.

“Ne onorează nominalizarea în unul dintre cele mai importante clasamente ale performanței în afaceri din Europa. Ne bucură, de asemenea, că profilul companiilor românești alături de care suntem prezenți în acest top al excelenței arată plus-valoarea generată de cercetare și inovație în domenii de dezvoltare strategică pentru România precum agricultura, industria auto, tehnologie și securitate cibernetică”, a declarat Andrei Cruceru, CEO MetaMinds.

Comentarii

loading...