M1 Mini, cunoscut sub numele de cod "Blue Charm", cel mai ieftin telefon cu Ubuntu. Vezi cât costă

Meizu, compania din China cunoscută pentru primele modele de telefoane octacore, se pregatește să lanseze pînă la finalul lunii ianuarie smartphone-ul M1 Mini, cunoscut sub numele de cod "Blue Charm". M1 Mini va avea un ecran de 5 inchi, cu o rezoluție HD de 1020x720p. Camera de pe spatele telefonului va avea 13MP și va fi dotată cu blitz de tipul LED flash, potrivit androidheadlines.com

Share

Bogdan Daradan 0 comentarii

Actualizat: 23.01.2015 - 15:16

Meizu, compania din China cunoscută pentru primele modele de telefoane octacore, se pregatește să lanseze pînă la finalul lunii ianuarie smartphone-ul M1 Mini, cunoscut sub numele de cod "Blue Charm".

M1 Mini va avea un ecran de 5 inchi, cu o rezoluție HD de 1020x720p. Camera de pe spatele telefonului va avea 13MP și va fi dotată cu blitz de tipul LED flash, potrivit androidheadlines.com.

Însă, de departe, cel mai interesant lucru la M1 Mini este reprezentat de sistemul de operare, deoarece utilizatorii pot alege din trei versiuni!  Android cu Flyme OS, YunOS și Ubuntu OS. Iar dacă aleg Ubuntu, Mi Mini devine cel mai ieftin smartphone dotat cu Ubuntu pentru ca prețul unui astfel de device va fi de doar 550 ron.

Citește totul despre:

Comentarii