10.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialDetectivi online pentru indienii care vor să se căsătorească

Detectivi online pentru indienii care vor să se căsătorească

Indienii care îşi găsesc perechea pe internet vor putea folosească web-ul şi pentru a-şi verifica potenţialul partener de viaţă înainte de a face pasul spre căsătorie. La dispoziţie le stă primul serviciu online de “detectivi premaritali” din India, după cum informează publicaţia britanică The Telegraph.

Serviciul vine pentru a ocupa nişa investigativă din acest proces al cuplării pe internet, existând deja sute de adrese virtuale unde cele 40 de milioane de persoane singure din ţară pot să-şi găsească un soţ sau o soţie.

Această idee îşi găseşte justificarea în nesiguranţa manifestată de unii dintre utilizatorii site-urilor matrimoniale faţă de partenerul găsit online.

Părinţii sunt cei care de multe ori decid să pună un detectiv pe urmele logodnicului sau logodnicei aleşi prin “www” de copiii lor. 

“Profilul aparent perfect creionat pe internet ar putea să nu fie chiar aşa de aproape de adevăr, fapt confirmat de multitudinea de solicitări primite de agenţiile de investigaţii private”, spune Vikas Sharma, reprezentantul organizaţiei Topsgroup, care va lansa un site de detectivi premaritali în următoarele săptămâni.

Sharma spune că portalul va elimina tradiţionalele întâlniri faţă în faţă care preced nunta. Astfel, crede el, industria căsătoriilor online va creşte spectaculos.

Siteul Topsgroup va analiza caracterul, reputaţia socială, încadrarea în piaţa muncii, viciile, fişa medicală, cazierul, educaţia, starea civilă din trecut, precum şi reputaţia familiei din care se trage persoana investigată. Tarifele nu au fost făcute publice încă.

Claudiu Berbece
Claudiu Berbecehttp://claudiu-berbece
Claudiu Berbece, reporter Rl online
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă