Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ce nu vei mai putea posta de acum înainte pe Facebook

Într-un proces de evaluare a conţinutului prezent în paginile sale, Facebook a anunţat o modificare a normelor privind materialele foto sau video care pot fi publicate pe reţeaua de socializare. Facebook ...

Share

Rl online 0 comentarii

04.05.2013 - 11:57

Într-un proces de evaluare a conţinutului prezent în paginile sale, Facebook a anunţat o modificare a normelor privind materialele foto sau video care pot fi publicate pe reţeaua de socializare.

Facebook a decis ca de acum înainte să interzică postarea fotografiilor sau a clipurilor video care înfăţişează persoane decapitate, cele deja existente urmând a fi şterse, a anunţat într-un comunicat conducerea companiei, citat de jurnalul.ro.

Decizia a fost luată în urma numeroaselor solicitări primite din partea mai multor organizaţii non-guvernamentale, care incriminau faptul că, în ceea ce priveşte acest subiect, politica dreptului la liberă exprimare este greşit înţeleasă.

Cele mai dure contestări au venit după publicarea, săptămâna trecută, a unui clip video din Mexic care arăta în mod explicit cum o femeie este decapitată. şi, deşi primise numeroase raportări din partea utilizatorilor privind violenţa imaginilor, Facebook a considerat că acest clip nu poate fi inclus în lista imaginilor şocante.

“Oamenii distribuie asta pe Facebook pentru a condamna violenţa. Dorinţa utilizatorilor care au postat aceste imagini este aceea de a atrage atenţia asupra acestor probleme”, notifica Facebook.

 

 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...