11.5 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăTechCei mai buni furnizori de găzduire web din anul 2020

Cei mai buni furnizori de găzduire web din anul 2020

În acest articol vom arunca o privire mai atentă asupra serviciilor de găzduire web și vom încerca să evidențiem care sunt cele mai bune opțiuni de pe piață, dar și ce probleme pot apărea din punct de vedere SEO atunci când serviciile oferite nu sunt complete.

Cele mai bune servicii de găzduire web din 2020

Conform specialiștilor, cele mai bune opțiuni de găzduire web de pe piața internațională sunt:

– Bluehost – Cel mai bun furnizor de găzduire web din luna august 2020

– Hostgator – Cel mai bun furnizor de găzduire VPS

– Hostinger – Cel mai bun furnizor de găzduire a cloud-urilor

– Inmotion Hosting – Cel mai bun site de găzduire de imagini

– Hostwinds – Cel mai bun serviciu de găzduire Linux.

Principalele 5 probleme de găzduire care pot afecta SEO site-ul tău web

Importanța SEO a crescut în ultimii ani, în același ritm alert ca și importanța motoarelor de căutare. Dacă se aplică măsuri inteligente de optimizare SEO se pot atinge poziții înalte pe Google și pe alte motoare de căutare. Optimizarea SEO este un proces laborios și are un rol strategic pentru orice site web, în orice afacere.

Prin serviciul de găzduire web Host-Age.ro se poate îmbunătăți poziția oricărui website în motoarele de căutare, cum este de exemplu Google.

Există situații când se aleg furnizori de găzduire web, care deși au prețuri mici, nu oferă toate funcționalitățile necesare site-ului, caracteristicile date de ei fiind limitate. Uneori apar și probleme de găzduire web care pot afecta din punct de vedere SEO site-ul. Iată care sunt acestea:

1. Viteza de încărcare a site-ului este lentă

Dacă viteza de încărcare a site-ului este scăzută, acest lucru are un impact în scorul SEO. Site-urile care se încarcă greu sunt penalizate, iar cele care se încarcă imediat au șanse mai mari să apară în primele rezultate ale căutării.

Alege un furnizor de găzduire web care îți oferă mai multe facilități (actualizarea la VPS, cloud hosting) prin care poți oferi clienților o experiență mai rapidă pe site, astfel și clasarea lui în motoarele de căutare va fi mai bună. Pentru a avea cât mai mulți vizitatori nu opta pentru o găzduire partajată, sau mai lentă.

2. Site-ul nu se încarcă sau se întrerupe

Un site lent afectează performanța SEO. Dacă apar erori de tip hardware sau dacă serverul este supraîncărcat este posibil ca site-ul să se întrerupă sau să nu se încarce deloc. În cazul în care site-ul nu mai este online câteva minute, performanța lui SEO va scădea. Când alegi un furnizor de găzduire web, trebuie să te asiguri că va oferi o garanție de uptime de 99%, precum acesta.

3. Erori la server sau probleme la conexiunea la baza de date

Astfel de probleme pot să apară când serverul este supraîncărcat cu trafic și pot afecta performanța SEO. Pentru a preveni asemenea situații neplăcute alege un furnizor de găzduire web care să ofere posibilitatea de actualizare a planului de găzduire, de extindere la un VPS și un plan de hosting de cloud.

4. Partajarea serverului cu site-uri web spam

O cauză a scăderii performanței SEO poate fi partajarea serverului cu site-uri web spam și adrese de e-mail. Verifică cine utilizează adresa ta de IP. În cazul în care un motor de căutare penalizează site-urile spam, va penaliza și site-ul care folosește acea adresă de IP. De aceea, poate fi o idee bună să alegi un serviciu cu IP dedicat.

5. TLD ales greșit

Alege un TLD bun, pentru ca vizitatorii să găsească rapid site-ul. Dacă adresa site-ului se termină cu .net sau .co este posibil ca vizitatorii să confunde sau să găsească mai greu site-ul. Cele mai bune nume de site-uri se termină în .com sau .ro. Pentru a preveni astfel de neplăceri, care pot afecta site-ul web, alege un furnizor de servicii de găzduire web/hosting precum Host-Age.ro.

Cele mai citite

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă