13.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSportZlatan Ibrahimovic, aproape de o revenire în Serie A

Zlatan Ibrahimovic, aproape de o revenire în Serie A

“Voi merge la o echipă care trebuie să câştige din nou, care trebuie să îşi reînnoiască povestea, care caută o provocare împotriva tuturor”, a explicat Ibrahimovic, întrebat despre viitorul său, într-un interviu acordat revistei GQ Italia.

“Abia atunci voi putea găsi stimulii necesari pentru a vă surprinde din nou”, a continuat atacantul în vârstă de 38 ani, care a trecut pe la Juventus Torino (2004-2006), Inter Milano (2006-2009) şi AC Milan (2010-2012).

“Ca fotbalist, nu este suficient să alegi o echipă, există şi alţi factori de luat în seamă. Chiar şi în interesul familiei mele. Ne vedem curând în Italia”, a adăugat Ibrahimovic.

AC Milan, ocupanta locului 11 în Serie A după 14 etape, i-ar fi propus lui Ibrahimovic un contract valabil până la finalul sezonului, potrivit presei sportive italiene.

Suedezul, în prezent liber de contract, a declarat vineri, pentru cotidianul Gazzetta dello Sport, că Milano este a doua sa casă. “Am amintiri minunate de acolo. Dacă un proiect mă stimulează, pot juca la cel mai bun nivel al meu până la 50 ani”, a mai spus Ibrahimovic.

Cele mai citite

Fostul președinte Ion Iliescu, audiat acasă de procurori, în dosarul Mineriadei

O echipă de anchetatori de la Parchetul General a mers, vineri dimineaţa, la locuinţa lui Ion Iliescu, pentru a-l anunţa pe fostul preşedinte că...

Universitatea Craiova, primul eșec cu Gâlcă pe bancă! Oltenii au fost surclasați pe teren propriu de CFR Cluj

Universitatea Craiova a pierdut pe teren propriu în fața celor de la CFR Cluj cu scorul de 0-1, în etapa a șasea a play-off-ului...

Astăzi începe vacanța de Paște. Când se întorc la școală elevii

Elevii vor intra de vineri în vacanţă, după finalizarea cursurilor, şi se vor întoarce în şcoli miercuri, 8 mai, potrivit calendarului aprobat de Ministerul...
Ultima oră
Pe aceeași temă