Zlatan Ibrahimovic, aproape de o revenire în Serie A

Atacantul suedez Zlatan Ibrahimovic a anunţat că este pe punctul să revină în campionatul Italiei, confirmând astfel zvonurile legate de viitoarea sa destinaţie după despărţirea de echipa Los Angeles Galaxy din Liga nord-americană de fotbal.

Share

Rl online 0 comentarii

04.12.2019 - 13:17

"Voi merge la o echipă care trebuie să câştige din nou, care trebuie să îşi reînnoiască povestea, care caută o provocare împotriva tuturor", a explicat Ibrahimovic, întrebat despre viitorul său, într-un interviu acordat revistei GQ Italia.

"Abia atunci voi putea găsi stimulii necesari pentru a vă surprinde din nou", a continuat atacantul în vârstă de 38 ani, care a trecut pe la Juventus Torino (2004-2006), Inter Milano (2006-2009) şi AC Milan (2010-2012).

"Ca fotbalist, nu este suficient să alegi o echipă, există şi alţi factori de luat în seamă. Chiar şi în interesul familiei mele. Ne vedem curând în Italia", a adăugat Ibrahimovic.

AC Milan, ocupanta locului 11 în Serie A după 14 etape, i-ar fi propus lui Ibrahimovic un contract valabil până la finalul sezonului, potrivit presei sportive italiene.

Suedezul, în prezent liber de contract, a declarat vineri, pentru cotidianul Gazzetta dello Sport, că Milano este a doua sa casă. "Am amintiri minunate de acolo. Dacă un proiect mă stimulează, pot juca la cel mai bun nivel al meu până la 50 ani", a mai spus Ibrahimovic.

Comentarii