18.7 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSportWilliam de Amorim a fost împrumutat de FCSB la Kayserispor

William de Amorim a fost împrumutat de FCSB la Kayserispor

Patru jucători au plecat până acum, în acest intersezon, de la echipa lui Gigi Becali. “Le mulţumim pentru sprijin!” – le transmite clubul celor patru, care au fost împrumutaţi.

Este vorba despre Vlad Achim, William De Amorim, Marian Pleaşcă şi Daniel Benzar. Aceştia vor evolua la alte echipe în a doua jumătate a sezonului. Toţi sub formă de împrumut.

William de Amorim, în prima ligă turcă

“FC Steaua Bucureşti anunţă că a ajuns la mai multe acorduri de împrumut ale unora dintre jucătorii care au făcut parte din lotul echipei noastre în 2017.

Astfel, Vlad Achim a fost împrumutat la FC Botoşani, în timp ce William De Amorim a fost cedat tot sub formă de împrumut, dar cu clauză de achiziţie definitivă, la Kayserispor, din prima ligă turcă.

Daniel Benzar şi Pleaşcă, la Voluntari

În plus, clubul nostru a ajuns la un acord cu FC Voluntari pentru împrumuturile lui Daniel Benzar şi Marian Pleaşcă până la finalul sezonului 2017-2018.

FC Steaua Bucureşti le mulţumeşte celor patru fotbalişti pentru sprijinul acordat în acest sezon şi le urează mult succes la noile echipe!”, se arată în anunţul oficial al roş-albaştrilor.

Cele mai citite

VIDEO. Incendiu în Berlin. A luat foc o fabrică de armament

Incendiul care a izbucnit vineri la o mare fabrică de armament din Berlin a stârnit îngrijorare și alertă în capitala Germaniei. Potrivit informațiilor furnizate...

Sfânta Lumină, adusă de la Ierusalim pe Otopeni. Cum va fi împărțită

Sfânta Lumină va fi adusă de la Ierusalim în această seara de Superiorul Aşezămintelor Patriarhiei Române la Locurile Sfinte, părintele arhimandrit Teofil Anăstăsoaie, şi va fi...

Rareș Bogdan, atac la Nicușor Dan: A-i da un vot înseamnă a-l arunca pe apa sâmbetei

"Este important Bucureștiul și îl sprijinim cu toată forța pe Sebastian, dar în următoarele 40 de zile sper să nu va trebui să răspundem...
Ultima oră
Pe aceeași temă