18 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăSportWilliam de Amorim a fost împrumutat de FCSB la Kayserispor

William de Amorim a fost împrumutat de FCSB la Kayserispor

Patru jucători au plecat până acum, în acest intersezon, de la echipa lui Gigi Becali. “Le mulţumim pentru sprijin!” – le transmite clubul celor patru, care au fost împrumutaţi.

Este vorba despre Vlad Achim, William De Amorim, Marian Pleaşcă şi Daniel Benzar. Aceştia vor evolua la alte echipe în a doua jumătate a sezonului. Toţi sub formă de împrumut.

William de Amorim, în prima ligă turcă

“FC Steaua Bucureşti anunţă că a ajuns la mai multe acorduri de împrumut ale unora dintre jucătorii care au făcut parte din lotul echipei noastre în 2017.

Astfel, Vlad Achim a fost împrumutat la FC Botoşani, în timp ce William De Amorim a fost cedat tot sub formă de împrumut, dar cu clauză de achiziţie definitivă, la Kayserispor, din prima ligă turcă.

Daniel Benzar şi Pleaşcă, la Voluntari

În plus, clubul nostru a ajuns la un acord cu FC Voluntari pentru împrumuturile lui Daniel Benzar şi Marian Pleaşcă până la finalul sezonului 2017-2018.

FC Steaua Bucureşti le mulţumeşte celor patru fotbalişti pentru sprijinul acordat în acest sezon şi le urează mult succes la noile echipe!”, se arată în anunţul oficial al roş-albaştrilor.

Cele mai citite

Jens Stoltenberg: România are un rol esențial în apărarea flancului estic al NATO

România este esențială pentru apărarea flancului estic al NATO, a spus Jens Stoltenberg, șeful NATO, după discuția avută marți cu președintele Klaus Iohannis, potrivit...

Ciolacu vrea să-i aducă acasă pe românii din Qatar

„ Sunt ferm convins că în Qatar câştigaţi mult mai bine financiar decât aţi fi câştigat în România în acest moment. Eu sper din...

SUA va ajuta prudent Ucraina și Israelul

Noile proiecte de ajutor american pentru Ucraina şi Israel, anunţate luni de şeful republican al Camerei Reprezentanţilor, vor fi utile celor două ţări, a...
Ultima oră
Pe aceeași temă