24.7 C
București
sâmbătă, 2 iulie 2022
AcasăSportVIDEO. Ungureanu: FC va iniţia o lege pentru ca în Parlament să...

VIDEO. Ungureanu: FC va iniţia o lege pentru ca în Parlament să nu se mai găsească agenţi sub acoperire

Forţa Civică va iniţia un proiect de lege pentru ca în Parlament „să nu se mai găsească agenţi sub acoperire”, a declarat, miercuri, preşedintele FC, Mihai Răzvan Ungureanu, informează Mediafax.

El a arătat că parlamentarii trebuie să se ocupe de legiferare şi „să nu aibă slujbă dublă”.

„Noi credem că este absolut necesar să despărţim apele. În momentul în care eşti parlamentar te ocupi de legiferare, nu ai slujbă dublă! Şi de aici o să vedeţi mai departe cum procedăm”, a precizat, într-o conferinţă de presă, Mihai Răzvan Ungureanu.

El a evitat să dea exemple de parlamentari care ar fi şi agenţi sub acoperire. „Nu am ce exemple să vă dau, vă spun ce urmează să facem”, a spus Ungureanu la întrebările ziariştilor pe această temă.

Liderul FC a arătat că ar trebui întrebaţi parlamentarii înşişi. „Cred că ar trebui întrebaţi parlamentarii înşişi luaţi pe rând. Iniţiativa noastră este menită să transforme Parlamentul dintr-o instituţie lipsită de credibilitate, dintr-o instituţie în care se pot întâmpla cum s-au întâmplat şi în vară migrări masive de parlamentari dintr-o parte în alta a spectrului politic, într-o instituţie credibilă, solidă, care este aşezată pe spatele unor oameni politici responsabili şi cu biografie curată”, a precizat Mihai Răzvan Ungureanu.

Citeşte şi Ungureanu: Raportul MCV este îngrijorător pentru România. Premierul să explice cum s-a ajuns aici


<!–
www_server_root = 'http://worker.contentchannel.ro/player';
if(typeof flowplayer == 'undefined') {
document.write('’);
document.write(”);
}
var domain = document.domain;
var domain_split = domain.split(‘.’);
var cHannel_domain = domain_split[domain_split.length-2] + „.” + domain_split[domain_split.length-1];
document.write(unescape(„%3Cscript src=’http://worker.contentchannel.ro/player/singleplayer_max/d24f3904583e3d66e92c4bfcebb7c9ff/”+ cHannel_domain +”‘ type=’text/javascript’%3E%3C/script%3E”));
// –>
&lt;a href=”http://www.contentchannel.ro” mce_href=”http://www.contentchannel.ro” target=”_blank”&gt; &lt;img border=”0″ alt=”content channel” title=”content channel” src=”http://worker.contentchannel.ro/img/logo-mic.png” mce_src=”http://worker.contentchannel.ro/img/logo-mic.png” /&gt; &lt;/a&gt;

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă