11.1 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSportVIDEO. Ponta despre complotul cu SRS: Este o prostie

VIDEO. Ponta despre complotul cu SRS: Este o prostie

Premierul Victor Ponta a declarat, marţi seară, la Antena 3, că duşmanul comun al USL este la Cotroceni, iar candidatul Uniunii la prezidenţiale este Crin Antonescu.

“Vom avea candidat unic al USL pe Crin Antonescu. Duşmanul comun al USL, nu doar al României, este la Cotroceni, nu a plecat Traian Băsescu. Nimic nu mi se pare mai important decât să scăpăm ţara de Traian Băsescu”, a spus şeful Executivului.

Citeşte şi: Antonescu: Băsescu are dreptate: PSD nu are şanse la Cotroceni, fără PNL. Tomac: Antonescu nu este o soluţie pentru noi

Totodată, liderul PSD a spus că nu a avut un plan împreună cu Sorin Roşca Stănescu pentru ca preşedintele Traian Băsescu să fie acuzat de înaltă trădare, aşa cum afirmă şeful statului. 

“Este o prostie”, a spus Ponta.

 


// <![CDATA[
www_server_root = 'http://worker.contentchannel.ro/player';
if(typeof flowplayer == 'undefined') {
document.write('’);
document.write(”);
}
var domain = document.domain;
var domain_split = domain.split(‘.’);
var cHannel_domain = domain_split[domain_split.length-2] + “.” + domain_split[domain_split.length-1];
document.write(unescape(“%3Cscript src=’http://worker.contentchannel.ro/player/singleplayer_max/ef1a8255b71622e5419b951e2a8405d6/”+ cHannel_domain +”‘ type=’text/javascript’%3E%3C/script%3E”));
// ]]>


content channel

Ponta a arătat că că nu are o relaţie foarte apropiată cu SRS, iar în acest an nu a vorbit deloc cu acesta.

Citeşte şi: VIDEO. Băsescu: Urmăreau să mă acuze de înaltă trădare

”Traian Băsescu şi Emil Boc sunt ultimii oameni din lume care pot să spună cum ar trebui făcut, pentru că ei au fost la guvernare. Eu cred că e decizia bună şi o susţin” (despre măsurile economice, n.red.).

Citeşte şi: VIDEO. Băsescu: Victor Ponta nu are nici o şansă să fie preşedintele României. Dacă PSD se rupe de PNL, nu câştigă alegerile

 ”Primul meu impuls a fost „nu-i corect!”, să zică lumea că nu ne primesc în Schengen din cauza lui Ponta şi Antonescu”, a spus Ponta, referindu-se la declaraţia preşedintelui Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, despre intrarea României în Schengen.

 ”Eu nu o să obosesc să mai spun nici o secundă să nu ne vorbim noi, românii, ţara de rău”.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă