13.6 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăSportVictor Ponta împlineşte, vineri, 41 de ani. Ce i-au urat membrii PSD

Victor Ponta împlineşte, vineri, 41 de ani. Ce i-au urat membrii PSD

Senatorul PSD Gabriela Firea îi urează premierului Victor Ponta, care vineri împlineşte vârsta de 41 de ani, să mai aibă un copil şi să nu uite că existe viaţă şi în afara politicii, transmite Mediafax.

Firea a fost întrebată ce îi urează premierului Victor Ponta de ziua sa de naştere.

“Să nu uite că există viaţă şi în afara politicii şi că pentru a fi politicieni de succes în primul rând trebuie să fim echilibraţi la nivel de familie şi să mai aibă un copil, al treilea. Ar fi foarte frumos, este cea mai mare împlinire pentru o familie, mai ales una tânără şi frumoasă cum este a domniei sale”, a susţinut Firea.

De asemenea, senatorul PSD Ecaterina Andronescu i-a transmis premierului Victor Ponta “multă sănătate” şi “să se bucure în fiecare zi de ceea ce face”.

“Să se bucure de cei dragi şi, de ce nu, să se bucure şi de noi, colegii, pentru că nici noi nu trebuie să facem lucruri neaşteptate, şi neaşteptate de populaţie mai ales. Altfel, să fie sănătos, să fie fericit şi să-i dea Dumnezeu numai din cele bune”, a declarat Andronescu.

Europarlamentarul Corina Creţu i-a urat premierului sănătate şi putere de muncă.

“Sper că va rezista, aşa cum a făcut-o şi până acum”, a spus Corina Creţu.

Victor Ponta s-a născut în 20 septembrie 1972. El are doi copii şi este căsătorit cu europarlamentarul PSD Daciana Sârbu, fiica liderului senatorilor PSD, Ilie Sârbu.

Cele mai citite

nasturii cămășii au sărit și i s-a văzut tricoul cu “Votați Piedone!”

Ilustrație: Marian Avramescu Premierul românilor autentici, Marcel Ciolacu, nu a putut să nu respecte tradiția autohtonă de 1 Mai Muncitoresc și a savurat mici...

Soluția  3 D împotriva administrației #rezist a Bucureștiului

Deși lansată târziu în cursa electorală, Gabriela Firea a ajuns rapid să-i sufle în ceafă lui Nicușor Dan, fiindcă are singurul proiect administrativ cu...

Columbia a anunțat că va rupe relațiile diplomatice cu Israelul

Președintele columbian Gustavo Petro a declarat, miercuri, că țara sa va rupe relațiile diplomatice cu Israelul, pe al cărui lider l-a acuzat de „genocid”...
Ultima oră
Pe aceeași temă