12 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSportUpdate Roland Garros: România rămâne cu 5 jucătoare în competiție

Update Roland Garros: România rămâne cu 5 jucătoare în competiție

Prima care s-a calificat a fost Ana Bogdan, care a învins-o pe unguroaica Timea Babos, în două seturi, cu 6-4, 6-2.

Jucătoarea în vârstă de 27 de ani a obţinut victoria după o oră şi 26 de minute, egalându-şi cea mai bună performanţă a sa la Paris (2017). Următoarea sa adversară va fi americanca Sofia Kenin, a patra favorită.

De asemenea, Irina Bara a reuşit, marţi, cea mai importantă victorie a carierei, 6-3, 6-4 cu croata Donna Vekic, succes care i-a adus calificarea în premieră în runda a doua la French Open.

Românca a câştigat după aproape două ore de joc efectiv un meci întrerupt de mai multe ori şi mutat de pe terenul iniţial, devenit nesigur din cauza ploii şi a lipsei zgurei.

În turul al doilea, Bara o va înfrunta pe belgianca Alison van Uytvanck, care a trecut de suedeza Rebecca Peterson, cu 2-6, 6-3, 6-1.

Tot astăzi, Monica Niculescu a fost învinsă de americanca Danielle Collins, în trei seturi, cu 2-6, 6-2, 6-1, iar Sorana Cîrstea a fost „pulverizată” de kazaha Elena Rîbakina, cu 6-0, 6-3.

Mâine urmează să se dispute duelul dintre Simona Halep și Irina Begu, din turul al doilea.

Cele mai citite

Iuliana Demetrescu va arbitra o semifinală de Liga Campionilor

Iuliana Demetrescu a fost delegată de UEFA la partida Chelsea – Barcelona, din semifinalele Ligii Campionilor la fotbal feminin, programată sâmbătă, 27 aprilie, de...

ONV LAW își extinde echipa de avocați și își mărește portofoliul de proiecte cu 20%, în primele 3 luni ale anului

ONV LAW, una dintre cele mai dinamice case de avocatură din România, își extinde echipa cu 6 noi avocați, ca urmare a creșterii portofoliului de...

Cum se va desfășura prima competiție de frumusețe pentru AI din lume

Cu un singur click, lumea reală și cea virtuală se întâlnesc într-o competiție revoluționară de frumusețe. Primul concurs de frumusețe artificială din lume și-a...
Ultima oră
Pe aceeași temă