14 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSportUNPR a fuzionat cu Partidul Popular al Protecţiei Sociale, înfiinţat în urmă...

UNPR a fuzionat cu Partidul Popular al Protecţiei Sociale, înfiinţat în urmă cu 14 ani

UNPR a fuzionat, astăzi, prin absorbţie, cu Partidul Popular al Protecţiei Sociale (PPPS), iar obiectivul electoral al Uniunii este să obţină cel puţin 10% la alegerile parlamentare, a explicat  preşedintele executiv Gabriel Oprea, relatează Mediafax.

Liderul UNPR a afirmat că fuziunea a fost determinată de faptul că PPPS şi-a asumat valorile de centru-stânga, gestul politic fiind fundamentat pe principii, nu pe interese personale sau de grup.

Oprea a declarat că UNPR are aproape 300.000 de membri şi îşi propune ca la alegerile parlamentare din 2012 să obţină cel puţin 10%.

Preşedintele PPPS, Nicolae Popescu, a afirmat că partidul pe care îl reprezintă a fost înfiinţat în urmă cu 14 ani.

El a declarat că absorbţia PPPS în UNPR a fost determinată de faptul că “România nu îşi mai poate permite aventuri politice”.

Popescu a spus că actuala coaliţie guvernamentală a fost nevoită să ia măsuri dure de austeritate, asemenea unui general care, într-un război, ia hotărâri care pot duce la moartea a zeci de mii de soldaţi, dar prin care se câştigă războiul.

Cele mai citite

Divina Revelație: Cele Zece Porunci de pe Muntele Sinai

Cele Zece Porunci, o listă de precepte religioase care, conform mai multor pasaje din Exod și Deuteronom, au fost revelate divin lui Moise pe...

VIDEO. Marco Reus părăsește echipa unde a petrecut 12 ani

Marco Reus, în vârstă de 34 de ani, se pregătește să părăsească Borussia Dortmund la finalul acestui sezon, după o colaborare de 12 ani...

O fetiță s-a născut cu două forme de cancer

O fetiță s-a născut cu mai multe pete mov pe corp, iar în timp s-au dovedit a fi două forme de cancer. Amelia Topas, acum...
Ultima oră
Pe aceeași temă