9.6 C
București
joi, 16 mai 2024
AcasăSportFost ofițer SRI, denunț împotriva lui Coldea și Kovesi

Fost ofițer SRI, denunț împotriva lui Coldea și Kovesi

Fostul ofițer al SRI Adrian Radu a anunțat, vineri seară, într-o emisiune tv că luni va depune la Parchetul General un denunț împotriva șefei DNA Laura Codruța Kovesi și a șefului SRI Florian Coldea pentru abuz în serviciu și favorizarea infractorului. 

Acesta spune că șefa DNA și-a permis să cheme procurorii în subordine și să îi amenințe să rezolve anumite dosare în interesul șefului interimar al SRI. 

„Probele sunt procurorii care au fost chemați și amenințați ce vor depune mărturie”, a declarat Adrian Radu în cadrul emisiunii „X-Press” de pe B1 TV.

Adrian Radu i-a scris o scrisoare președintelui Klaus Iohannis în care a amintit toate dezvăluirile făcute în ultimele zile și faptul că instituțiile statului nu s-au autosesizat. 

Fostul ofițer al SRI a declarat, miercuri, că unul dintre consilierii ministrului de Justiție este ofițer activ în cadrul Serviciului Român de Informații.

Cele mai citite

Motivul pentru care un pacient stă neoperat de 10 zile la Spitalul Județean de Urgență Slobozia

Un pacient internat la Spitalul Județean de Urgență Slobozia așteaptă de 10 zile să fie operat după ce și-a rupt piciorul în urma unei...

Pe eJobs sunt afișate salariile pentru pozițiile care se scot în piață la angajare

Uniunea Europeană a decis, recent, termenul limită până la care angajatorii vor fi obligaţi să publice salariile pentru toate poziţiile pe care le scot...

Avertismentul lui Norbert Wiener

Inteligența artificială a apărut pe o altă linie a abordării raționării decât cea moștenită din cultura clasică. Să amintim câteva momente de cotitură care...
Ultima oră
Pe aceeași temă