20.9 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSportUn fotbalist al Barcelonei, obligat să plătească 33.000 de euro

Un fotbalist al Barcelonei, obligat să plătească 33.000 de euro

Internaţionalul francez a susţinut în timpul procesului că nu a provocat pagubele reclamate de proprietar şi pentru că a închiriat o ”casă de lux” a angajat două persoane care asigurau curăţenia şi întreţinerea, astfel că locuinţa s-a aflat mereu în stare bună.

Fundaşul catalan a fost acuzat că a cauzat distrugeri de mobilier, ale parchetului şi piscinei. El a plătit proprietarilor suma de 13.814,41 euro, dar acum instanţa a decis alte despăgubiri de 19,121,97 euro, ca ”daune şi prejudicii”.

În acelaşi timp, tribunalul a ordonat proprietarilor să restituie lui Umtiti suma de 80.000 euro, reprezentând garanţii suplimentare la semnarea contractului. Francezul va încasa, după deducerea despăgubirilor, de la proprietari suma de 47.063,62 euro.

Cele mai citite

Regele Charles, un an de la încoronare. Aniversare fără fast

Pe data de 6 mai se împlinește un an de la încornarea regelui Charles. Însă nu va fi o zi cu fast pentru Regele...

Armata israeliană a început evacuarea civililor din Rafah, înaintea unei posibile ofensive

Armata israeliană a început evacuarea civililor din orașul Rafah, aflat în sudul Fâșiei Gaza, aparent în cadrul pregătirilor pentru o operațiune militară în această...

Lando Norris a spart gheața în Marele Circ! Britanicul, campion în cursa de la Miami

Britanicul Lando Norris (McLaren-Mercedes) s-a impus în Marele Premiu de Formula 1 găzduit duminică de Miami, în a şasea etapă a Campionatului mondial. Plecat din...
Ultima oră
Pe aceeași temă