9.6 C
București
joi, 21 octombrie 2021

Un fost fotbalist de națională are Covid-19 deși s-a vaccinat

Federaţia Română de Fotbal a anunţat că antrenorul secund al echipei naţionale, Nicolae Dică, a fost testat pozitiv cu COVID-19 şi va intra în izolare. Fostul fotbalist s-a vaccinat împotriva COVID-19 în luna februarie.

Nicolae Dică va rata cele trei meciuri din preliminariile Campionatului Mondial, cu Islanda în deplasare, cu Liechtenstein acasă şi Macedonia de Nord în deplasare.

„În urma rezultatelor primite la testarea COVID PCR efectuată de staff-ul primei reprezentative, Nicolae Dică va intra în izolare şi nu va fi prezent la acţiunea dedicată celor 3 meciuri de la început de septembrie. Nicolae Dică a primit rezultat pozitiv la testare şi a intrat în izolare de îndată ce i-a fost comunicat rezultatul. Antrenorul este vaccinat împotriva COVID şi se simte bine”, a precizat FRF într-un comunicat.

Nicolae Dică este singurul membru al echipei confirmat în urma testelor.

„Toţi ceilalţi membrii ai staff-ului echipei naţionale au primit rezultate negative”, a precizat FRF.

Până sâmbătă, la intrarea în cantonament, va fi efectuată încă o testare PCR pentru staff. Ulterior, vor fi testări rapide zilnice în perioada 28 august – 8 septembrie la Mogoşoaia, plus cele trei testări PCR impuse de UEFA pentru desfăşurarea celor trei partide, în acelaşi interval.

Ultima oră
Pe aceeași temă