10.7 C
București
sâmbătă, 11 mai 2024
AcasăSportUdrea: Proiectele pentru concursul PDL pentru CGMB trebuie să aibă maxium 3.000...

Udrea: Proiectele pentru concursul PDL pentru CGMB trebuie să aibă maxium 3.000 de caractere

Preşedintele PDL Bucureşti, Elena Udrea, anunţă pe blog că bucureştenii care doresc să participe la concursul pentru desemnarea capului de listă al candidaţilor PDL pentru CGMB trebuie să depună un pe site-ul organizaţiei un proiect în maximum 3.000 de caractere, potrivit Mediafax.

Udrea anunţă pe blog că organizaţia pe care o conduce lansează un concurs de proiecte legate de administraţia Capitalei, adresat bucureştenilor care nu sunt în partide, câştigătorul urmând să fie desemnat cap de listă al PDL pentru CGMB.

“Este dorinţa de a-i atrage alături de noi pe bucureştenii obosiţi şi dezinteresaţi de politică, oameni cu idei şi care-şi doresc să schimbe cu adevărat oraşul. Pornesc de la aceeaşi premisă ca şi în trecut – bucureştenii ştiu foarte bine care le sunt problemele şi, de cele mai multe ori, şi care sunt soluţiile. Acest demers al PDL Bucureşti are un caracter puternic social. E o pârghie prin care vrem să redeschidem dialogul cu cetăţeanul, început de Traian Băsescu prin campania “Da pentru Bucureşti” şi întrerupt în timpul lui Oprescu. Îi oferim astfel şansa de a schimba ceva la modul concret. Poziţia de cap de listă al PDL va garanta accesul în CGMB şi astfel impunerea proiectului propriu, dar şi al altora menite să îmbunătăţească situaţia din oraş”, scrfe Udrea.

Ea spune că îşi doreşte foarte mult ca numărul participanţilor să fie cât mai mare.

“Pe de o parte, pentru că ar fi un semnal social foarte important – că bucureştenii sunt interesaţi de ce se întâmplă cu oraşul lor. Pe de altă parte, ar însemna un pas important pe care îl face partidul în drumul său de redeschidere a dialogului cu cetăţeanul şi, într-un final, de recâştigare a încrederii oamenilor. Eu cred că bucureştenii au soluţii şi s-au săturat să-i vadă pe politicieni cum vorbesc de la distanţă despre problemele lor. Faptul că au acum şansa să-şi expună viziunea asupra oraşului, ea să fie ascultată şi apoi implementată, cred că poate fi un foarte mare câştig. E crucial ca, într-un moment în care politicienii nu sunt apreciaţi de cetăţeni, aceştia să încerce să găsească o cale de a-i implica. Până la urmă, politica nu se face de dragul politicii, ci pentru a îmbunătăţi viaţa oamenilor. La sfârşit, nu pot decât să le adresez un mesaj cititorilor blogului meu: scrieţi un proiect în maximum 3.000 de caractere, intraţi pe www.pdlbucuresti.ro, în secţiunea dedicată campaniei «Un proiect pentru Bucureşti», şi postaţi-l acolo. Oricare dintre voi poate fi consilier general al Municipiului Bucureşti în echipa PDL”, scrie Udrea.

Organizaţia PDL Bucureşti a lansat, miercuri, o competiţie pentru bucureşteni intitulată “Ai un proiect pentru Bucureşti? Noi avem soluţia. Câştigă-ţi un loc în Consiliul General!”, în urma căreia câştigătorul va fi desemnat primul pe lista PDL pentru CGMB.

“Este o competiţie pe care o lansăm astăzi, PDL Bucureşti are o propunere inedită pentru bucureşteni. Propunem bucureştenilor, celor care au un proiect pentru Capitală prin care îşi doresc să îmbunătăţească viaţa bucureştenilor, un proiect prin care îşi doresc să înfrumuseţeze Capitala, să-l trimită către PDL Bucureşti şi câştigătorul celui mai interesant proiect va avea loc în Consiliul General va deveni primul candidat pe lista de consilieri generali ai PDL”, a anunţat preşedintele PDL Bucureşti, Elena Udrea, într-o conferinţă de presă.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă